Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 19 iulie. Taurii nu trebuie să abandoneze lupta. Racii sunt bârfiți și criticați

HOROSCOP 19 iulie. Taurii nu trebuie să abandoneze lupta. Racii sunt bârfiți și criticați

HOROSCOP 19 iulie. Taurii nu trebuie să abandoneze lupta. Racii sunt bârfiți și criticați
18 Iul 2019   •   16:01

Horoscop Berbec. Întotdeauna există altul mai experimentat alături de la care poţi primi răspunsurile de care ai nevoie. Deşi eşti tentat să priveşti un pic superficial sfaturile celor mai maturi, va veni o zi în care te vei convinge singur că au avut dreptate şi ar fi fost tare bine dacă i-ai fi ascultat! Ai norocul de a te afla în compania unei persoane mai în vârstă, cu multă experienţă de viaţă, bun cunoscător al unui domeniu în care tu abia faci primii paşi, şi care se arată dispus să-ţi ofere răspunsuri la marile tale întrebări existenţiale. Să n-o faci pe atotştiutorul, pentru că nu deţii toate informaţiile necesare, dar acu această ocazie îţi poţi îmbogăţi cunoştinţele spre un nivel care te va face mândru de tine!

 

Horoscop Taur. Nu eşti de acord cu răspunsul pe care îl primeşti la o solicitare legală pe care ai făcut-o la o instituţie abilitată, dar unde-i lege nu-i tocmeală şi nu prea mai poţi face nimic decât să te supui ei. Asta nu înseamnă că nu vei profita de ocazie atunci când se va ivi pentru a-ţi lua revanşa şi a scoate adevărul la iveală, pentru că tu consideri că ai dreptate. Eşti frustrat să accepţi nişte condiţii clar defavorabile ţie, dar ambiţia ta creşte şi mai mult la gândul că vei milita în continuare pentru a avea în final tot tu ultimul cuvânt. Nu abandona lupta pentru dreptate!

 

Horoscop Gemeni. Merită să intri în competiţia de idei care se naşte azi, pentru că vei descoperi o mulţime de păreri diferite de ale tale, dar de care te vei putea folosi la un moment dat. Nu le considera conflicte inutile, deşi tensiunea creşte cu fiecare replică dură care este spusă de participanţi, căci vei vedea că toate aceste opinii diametral opuse se vor lega într-o direcţie comună şi constructivă. Oricare ar fi subiectul pe marginea cărora se nasc atâtea controverse, ai şi tu un cuvânt de spus peste toate, tot aşa cum ai şi ceva nou de învăţat din ce auzi.

 

Horoscop Rac. Nu te lăsa intimidat de cei care te atacă azi nejustificat. Cât timp tu eşti convins că ceea ce faci e perfect corect, legal, sincer, nu ai motive să te aperi, deci mergi pe calea ta cu încredere. Unii oricum nu ştiu altceva decât să comenteze răutăcios reuşitele tale şi, se comportă precum vulpea: dacă nu ajung la struguri, spun că sunt acri. Adică dacă nu pot ajunge la nivelul tău, la valoarea ta, încep să te bârfească, să te critice şi să te judece, căutându-ţi nod în papură. Nu vor reuşi, pentru că nu au de ce să se lege, ca atare n-au decât! Ştii cum se spune: căinii latră, ursul trece, iar ursul aici eşti tu!

 

Horoscop Leu. Nu te ţine cu dinţii de nişte principii, scrise sau nescrise, care îţi reduc libertatea de a mai încerca şi alte variante decât cele dictate de cei puternici. Chiar dacă te afli într-un mediu influenţat de legi clare, de limite stricte, de ordine date de sus, sunt momente în care trebuie să te revolţi împotriva acestor principii restrictive şi să te eliberezi! Imaginează-ţi că tocmai ai pornit o revoluţie personală cu scopul de a-ţi recupera drepturile şi de a începe o viaţă mai bună. Nu mai poţi tolera un regim limitativ şi rigid, tu eşti cu un pas înaintea tuturor şi vezi că se poate şi altfel. Descătuşează-te de sub dictatură!

Continuarea pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close