Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 19 octombrie. Gemenii trebuie să aibă încredere în ei. Leii muncesc mult

HOROSCOP 19 octombrie. Gemenii trebuie să aibă încredere în ei. Leii muncesc mult

HOROSCOP 19 octombrie. Gemenii trebuie să aibă încredere în ei. Leii muncesc mult
18 Oct 2019   •   14:09

Horoscop Berbec. Ceea ce aveai în plan pentru azi nu iese conform socotelilor tale, din cauza unei intervenţii nedorite din partea unui musafir nepoftit. Se bagă unde nu-i fierbe oala şi strică ceea ce faci tu, dar poate nu e chiar un eşec total, ci doar o amânare a rezultatelor visate. Nu te supăra pe cel care ţi-a stricat ţie treburile, ci încearcă să înţelegi care e adevăratul său caracter, pentru că e un moment bun să descoperi realitatea! Uneori, un astfel de hop are şi o componentă pozitivă, fiind necesar ca să descoperi un adevăr care era bine ascuns în spatele unor aparenţe false. Vezi lucrurile aşa cum sunt şi ia măsuri de urgenţă!

 

Horoscop Taur. Stai un pic şi analizează cu maximă exigenţă ceea ce nu merge bine în planurile tale, pentru că există ceva care îţi blochează evoluţia şi care te irită. Eşti ţinut pe loc de dispute aprinse care lasă urme şi asupra încrederii tale de a duce mai departe ce ai început. Nu renunţa, ci ia-ţi un mic răgaz pentru a mai studia odată toate aspectele problemei, pentru că pe undeva s-a strecurat o greşeală. Dacă nu o descoperi acum şi dacă nu intervii imediat pentru a o remedia sau a o înlătura, cândva în viitor va ieşi la iveală cu efectele sale nedorite şi vei consuma alt timp preţios pentru a te ocupa de ea de urgenţă.

 

Horoscop Gemeni. Trebuie să strici ce ai construit până în acest moment, pentru a o lua de la capăt. A doua oară va merge mult mai bine, deci nu te teme de astfel de decizii tranşante. Sunt momente în viaţă când îţi dai seama că nu mergi în direcţia cea bună, dar poţi schimba macazul rapid pentru a nu pierde tot ce ai acumulat până în acel moment. Aşa vei face şi astăzi: închei o etapă, preiei din ea ce îţi mai este de folos, şi apoi dezvolţi din nou totul într-o direcţie complet nouă. Ai încredere că ceea ce vei reconstrui după aceea va avea sorţi mai mari de izbândă, ca atare nu te teme să spui gata! Punct şi de la capăt!

 

Horoscop Rac. Ai cu cine discuta astăzi, pentru că te afli într-un mediu receptiv, deschis, dornic să audă ce ai tu de zis. Comunicarea merge de minune în asemenea condiţii, încât e o plăcere să petreci ziua în compania unor astfel de oameni, care au şi ei un mesaj interesant de transmis, dar, mai ales, îţi dau şi ţie cuvântul! Când te afli în asemenea spaţiu, în care dialogul merge uşor, când toată lumea îşi exprimă deschis punctul de vedere şi înţelege şi opinia celuilalt, orice activitate de grup ar fi recomandabilă, deoarece fiecare are un rol de jucat. Prietenia, cuplul, viaţa de familie pot beneficia de acest schimb de opinii sincere.

 

Horoscop Leu. Ai ceva de lucru, pentru că au rămas unele sarcini nerezolvate şi le consideri foarte importante, de aceea nu le poţi lăsa pe altădată. Chiar dacă ţi-ar consuma toată ziua, măcar vei fi mulţumit, la final, că ai şters de pe lista ta de sarcini o mulţime de lucruri care aşteptau de ceva vreme. De fapt, eşti cumva influenţat de cineva din anturaj care e foarte preocupat de o activitate importantă şi nu poţi să stai şi tu pe margine. Vă uniţi forţele şi, împreună, veţi ajunge mult mai repede la rezultatele bune, deci conlucraţi, comunicaţi, schimbaţi idei, formaţi o echipă.

 

Horoscop Fecioara. Dacă eşti înconjurat de persoane potrivite, ai putea avea parte de o zi plină de evenimente, deci cea mai mare grijă trebuie să o acorzi tovarăşilor tăi de discuţie sau de aventură. Dacă aduni alături de tine oameni obosiţi, plictisiţi, nervoşi sau stresaţi, îşi vor elibera pe tine toate aceste defecte şi nu faci decât să transformi ceea ce ar fi trebuit să fie o discuţie interesantă într-un război al nervilor. Există riscul ca în grupul pe care îl aduni alături de tine să se infiltreze şi o persoană care va agita inutil spiritele cu o atitudine ostilă şi violentă. Încearcă să-l ţii la distanţă cu tact.

Continuarea pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close