Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 19 septembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Racii au parte de o zi fabuloas. Scorpionii dau de bani

HOROSCOP 19 septembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Racii au parte de o zi fabuloas. Scorpionii dau de bani

HOROSCOP 19 septembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Racii au parte de o zi fabuloas. Scorpionii dau de bani
Sursa foto: sursă foto: captură Antena 3
19 Sep 2019   •   09:08

HOROSCOP Camelia Pătrășcanu a prezentat joi, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 19 septembrie. O primă parte a zilei foarte bună. E bine să fim harnici pentru că avem rezultate. Spre seară, vom petrece timp cu prietenii.

HOROSCOP  Berbec - rezultate bune și mai ales financiar. E posibil să nu fie câștigați acum, dar se creează un cadru favorabil.

HOROSCOP  Taur - ideile sunt foarte bune, așa că trebuie puse în practică. Au de asemenea intuiție și sensibilitate. Reușesc să convingă o persoană sus pusă să îi ajute.

HOROSCOP  Gemeni - au capacitatea de a repara o greșeală sau de a consola pe cineva care a făcut o greșeală. Au intenții secrete și e bine să rămână doar în mintea lor.

HOROSCOP  Rac - prietenii, susținere, noroc, șansă, în prima parte a zilei. Spre seară e bine să pună cap la cap ce au aflat în ultimele zile.

HOROSCOP  Leu - o zi care aduce succes și reușită. Se mobilizează și fac foarte bine tot. Se cam laudă spre seară. Riscă să spargă norocul prin invidiile trezite.

HOROSCOP  Fecioară - o zi care aduce tot felul de reușite și realizări pe plan administrativ.

HOROSCOP  Balanță - vești de departe de la persoane pe care nu le-au văzut. Primesc un pont și e bine să meargă spre firul acela.

HOROSCOP  Scorpion - bani care pot veni dintr-o inteligentă manipulare a informației. Se pot servi în mod creativ de legi.

HOROSCOP  Săgetător - multe discuții și muncă în prima parte a zilei. Fac impresie foarte bună, sunt lăudați pentru sfaturile pe care le dau și fac cuceriri.

HOROSCOP  Capricorn - muncă în prima parte a zilei, dar numai acolo unde se simt inspirați. Sunt lăudați de colegi mai tineri.

HOROSCOP  Vărsător - mobilizați să muncească. Primesc foarte multe vești din zone neașteptate. Sunt pregătiți de distracție.

HOROSCOP  Pești - stau foarte bine la capitolul informații. Dacă au nevoie de un sfat îl primesc la timp. Discută planuri de viitor.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close