Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 2-8 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii sunt preocupați de bani, Balanțele fac drumuri utile

Horoscop 2-8 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii sunt preocupați de bani, Balanțele fac drumuri utile

Horoscop 2-8 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. O săptămână în care avem multe de vorbit, de clarificat. E bine să punem întrebări pentru că avem șansa să ne lămurim, să primim răspunsuri sau să nu le primim și, iarăși, este o clarificare.

Horoscop 2-8 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii sunt preocupați de bani, Balanțele fac drumuri utile
Sursa foto: Antena 3
de Gabriel Dano    |    01 Mai 2022   •   09:45

Horoscop 2-8 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Drumuri în această săptămână, mai ales în prima parte. În a doua jumătate a săptămânii suntem mai preocupați de averea noastră.

Horoscop 2-8 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, începutul de săptămână stă sub semnul eficienței și al rezultatelor. Așa încât, mai ales marți și miercuri, discută mult, poate chiar au nevoie de niște acte pentru a vedea cum pot descurca mai bine lucrurile. Sunt interesați și de bani, dar și de soluții practice în diverse etape ale activității lor. Ziua tensionată poate fi cea de marți, mai ales dacă aleargă după oficiali, nu-i găsesc sau dacă încurcă niște acte. În a doua jumătate a săptămânii sunt mai preocupați de casă și cămin, se resimt, dar în weekend au parte de distracție.

Horoscop 2-8 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Pentru Tauri, începutul de săptămână este marcat de propriile lor interese. Știu ce-și doresc și poate chiar încep săptămâna cu niște hotărâri mari sau o schimbare de dispoziție menită să-i ducă la atingerea scopurilor. Sunt foarte preocupați de bani, mai ales marți și miercuri. Nu sunt zile foarte armonioase - tensiuni și multe discuții legate de drepturile lor financiare sau de rezultatele pe care le așteptau de pe urma muncii lor. Tocmai de aceea își fac alte strategii și alte calcule de joi încolo, iar în weekend se pot consulta cu familia.

Horoscop 2-8 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, un început de săptămână destul de tensionat. Poate că e bine să analizeze punctul în care se află în acest moment în viața lor și cum de au ajuns aici, nu doar din vina altora, ci și responsabilitatea lor este implicată să și-o recunoască și să ia măsuri pentru a drege busuiocul, pentru a face lucrurile mult mai bune. Dacă își recunosc erorile, atunci în a doua jumătate a săptămânii, joi, vineri, sâmbătă, au șansa să se mobilizeze, să fie mai clari, să aibă strategii mai potrivite mai ales financiar pentru că teama de pagubă sau dorința de a recupera niște bani e foarte puternică. Călătorii în weekend.

Horoscop 2-8 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

O săptămână care începe cu multă reflecție, mai ales luni, marți, dar și miercuri. Au nevoie să analizeze un pic ce se întâmplă în jurul lor, nu doar cu ei, care sunt efectele unor gesturi, decizii, acțiuni, lângă cine se află, ce așteptări au ceilalți. Deci, foarte multe analize la început de săptămână, poate și legate de sănătate, dar și ceva investigații. În a doua jumătate a săptămânii, joi, vineri, sâmbătă, sunt destul de tensionați. Trag linie, își dau seama care sunt plusurile și minusurile, astfel încât în weekend se mobilizează să corecteze sau să meargă mai departe în stilul lor.

Horoscop 2-8 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Sunt foarte bine mobilizați încă de la începutul săptămânii. Lucrează mult cu publicul sau cu oamenii. Sau le pasă de ce gândesc oamenii, cum îi văd oamenii, care este locul lor în colectivitate. Prima parte a săptămânii este destul de socială și pot avea loc întâlniri, discuții, nu toate prietenoas. Mai ales marți și miercuri trebuie să fie atenți. deși sunt un pic cam prea suspicioși la nuanțele cuvintelor pe care ceilalți le folosesc în legătură cu ei. Este posibil să zgândăre un prieten. A doua jumătate a săptămânii îi face să fie mai închiși, mai izolați, mai preocupați să-și rezolve lucrurile. Atenție la sănătate, mai ales miercuri. În weekend sunt în formă.

Horoscop 2-8 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Tot felul de responsabilități, încă de la începutul săptămânii. Alergătură după bani sau acte care vizează bani, aranjamente, dar bune, mai ales luni. Însă, au nevoie să întâlnească persoanele potrivite pentru a-și rezolva niște demersuri oficiale. Au nevoie de o autorizație sau de o semnătură și nu e ușor de obținut - își bat capul cu asta. Mai ales marți și miercuri sunt zile mai tensionate. Se pot conflictualiza cu niște oficiali, ceea ce nu este recomandat. Poate că li se îneacă puțin corăbiile miercuri și joi, dacă nu găsesc o ieșire, dar tot un prieten le dă o soluție. În weekend, odihnă.

Horoscop 2-8 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Pentru Balanţe, un început de săptămână sub semnul colaborării, și cam așa stă întreaga săptămână, dar mai ales primele zile. Au nevoie de diverse persoane, de un meșter sau de un specialist. Se consultă și cu partenerul de viață și e foarte importantă atitudinea, să-i stimuleze pe ceilalți, să scoată tot ce e mai bun de la ei. Alergătură și în cazul lor, poate chiar ieșiri din oraș. Fac drumuri, marți și miercuri! Atenție la drum, pentru că aspectele sunt destul de tensionate și este puțin să existe și o mică pagubă financiară. Pentru a doua jumătate a săptămânii sunt foarte autoritari își văd de scopurile lor. În weekend, însă, atmosfera este mai bună.

Horoscop 2-8 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Relațiile sunt importante și în cazul lor. Sunt preocupați de luni cum îi vede lumea sau ce părere au ceilalți despre ei sau cum reacționează la acțiunile lor. Calcule financiare, pe aspecte tensionate, însă, marți și miercuri. Nu le iese ceva la socoteală, ar vrea mai mult, ar fi dorit șanse sau oportunități mai mari, dar trebuie să se descurce cu ce au. Pentru a doua jumătate a săptămânii sunt posibile drumuri ale actelor sau chiar și ale lor. În tot cazul, își refac calculele, strategiile și schimbă perspectiva. Și asta e bine, pentru că vor avea soluții multe.

Horoscop 2-8 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, muncă de la începutul săptămânii, dar se pare că au chef și energie. Nu sunt singuri - lucrează în tandem cu cineva. Marți și miercuri sunt dispute legate de ce e bine de făcut și de împărțirea rolurilor și a sarcinilor, chiar și cu partenerul de viață. Vorbele sunt întoarse, știu să se certe. Dacă au și argumente și abordează și dintr-o perspectivă morală, atunci ies bine la lumină și li se poat e da dreptate. O pagubă, posibil miercuri sau joi. Ceva nu iese așa cum ei și-ar fi dorit. Atenție și la sănătate. În weekend, călătorii, voiaje frumoase și vesele.

Horoscop 2-8 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, muncă în prima parte a săptămânii ca să recupereze ceva, să repare o greșeală sau timpul pe care l-au pierdut. Ori cineva nu și-a făcut foarte bine treaba. În tot cazul au viteză, lucrează foarte bine, pot avea nevoie și de acte și reușesc să descurce lucrurile cu multă vorbă, cu multă muncă de lămurire. Chiar pot învăța pe cineva cum să aplice, ce să aplice ca să iasă mai bine. În a doua jumătate de săptămânii, au mai mult de a face cu partenerul de viață sau cu o persoană foarte apropiată și trebuie să fie foarte delicați pentru a scoate tot ce e mai bun de la persoana respectivă.

Horoscop 2-8 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Vărsătorii sunt preocupați de siguranța, sănătatea și statutul lor, luni. Și poate chiar toată săptămâna rămâne în această cheie 'fac ce e bine, potrivit, sănătos pentru mine'. Marți și miercuri, zile tensionate mai ales afectiv. Dacă vorbele lor și gesturile lor de dragoste nu ajung la persoana potrivită, nu sunt interpretare corect, merită să stea să se gândească care este limbajul inimii celuilalt. Au nevoie de mai multă energie, mișcare și destindere, nu doar de muncă, deci să abordeze lucrurile un pic mai lejer, mai ușor și cu mai multă imaginație. Muncă multă și în a doua jumătate a săptămânii, mai ales pentru lucruri care au rămas nerezolvate. În weekend, cu partenerul.

Horoscop 2-8 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Peştii au parte de multe vorbe, încă de luni, pe cazuri concrete: bani sau moduri eficiente de a rezolva diverse treburi. Pot avea soluții, luni, Marți și miercuri, zile tensionate - pot aduce discuții în familie sau sentimentul că ceva nu funcționează în casă, că cineva nu-și face treaba sau poate exista chiar o mică pagubă și aleargă după soluții. În a doua jumătate a săptămânii, joi și vineri, pot fi niște zile reușite dacă folosesc imaginația și intuiția, dacă iau lucrurile așa cum sunt, se împacă mai ușor cu ele. Muncă și în weekend, dar pentru alții - și primesc laude.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close