Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 2 IULIE. Gemenii sunt foarte ocupați, Fecioarele se cramponează de lucruri mărunte

HOROSCOP 2 IULIE. Gemenii sunt foarte ocupați, Fecioarele se cramponează de lucruri mărunte

HOROSCOP 2 IULIE. Gemenii sunt foarte ocupați, Fecioarele se cramponează de lucruri mărunte
Sursa foto: Foto: Pexels.com
01 Iul 2019   •   18:26

HOROSCOP 2 IULIE. Berbec: Pune suflet în ceea ce ai început, trage tare, implică-te cu adevărat şi nu te lăsa până nu duci la îndeplinire acest proiect. Nu te gândi neapărat la ceea ce vei obţine la final, ci atât timp cât tu deţii mijloacele de a construi acest edificiu, pune şi tu umărul serios. Nu spera nici recunoştinţă, nici recompense, nici aprecieri, ci fă acest lucru pentru că vrei, pentru că e o provocare ce îţi pune la încercare calităţile. E spre binele tău, pentru satisfacţia ta, nu neapărat pentru a demonstra ceva altora, deci nu pretinde ca lumea să aplaude la final. E posibil să n-o facă, dar important e să fii tu mulţumit cu ce obţii!

HOROSCOP 2 IULIE. Taur: Conflictele care se mai încing în preajma ta nu-şi vor arăta latura agresivă sau dificilă, ci dimpotrivă, se vor dovedi a fi exact stimulentele de care aveai nevoie pentru o schimbare benefică în viaţa ta. Ascultă-i pe cei care te mai trag de mânecă, îţi atrag atenţia asupra unei posibile erori, te împing de la spate cu o atitudine ceva mai autoritară, pentru că, dacă le urmezi sfaturile, chiar şi pe cele care sună a dojană, vei avea numai de câştigat. Nu-i privi pe critici ca şi cum ţi-ar vrea răul, ci exact invers: ca şi cum te-ar împinge spre cel mai bun lucru pe care îl poţi face!

HOROSCOP 2 IULIE. Gemeni: Ai ceva de lucru, pentru că au rămas unele sarcini nerezolvate şi le consideri foarte importante, de aceea nu le poţi lăsa pe altădată. Chiar dacă ţi-ar consuma toată ziua, măcar vei fi mulţumit, la final, că ai şters de pe lista ta de sarcini o mulţime de lucruri care aşteptau de ceva vreme. De fapt, eşti cumva influenţat de cineva din anturaj care e foarte preocupat de o activitate importantă şi nu poţi să stai şi tu pe margine. Vă uniţi forţele şi, împreună, veţi ajunge mult mai repede la rezultatele bune, deci conlucraţi, comunicaţi, schimbaţi idei, formaţi o echipă.

HOROSCOP 2 IULIE. Rac. Deschide bine ochii şi urechile, pentru că azi vin spre tine informaţii false, care te pot induce în eroare dacă le crezi. Ai în preajma ta oameni care apelează des la minciună, la măşti false, încearcă să înşele sau să creeze o imagine falsă, şi ascund adevărul într-un balon de săpun. Există minciună şi prin omisiune, deci nu-ţi spun tot sau îmbracă realitatea într-o iluzie, anume pentru a ta face pe tine să rătăceşti pe căi lăturalnice. Fii realist, aşa cum eşti de obicei, şi nu crede tot ce auzi, pentru că azi eşti ceva mai influenţabil, mai credul, mai impresionabil, şi cei care au interesul să te mintă, chiar pot reuşi!

HOROSCOP 2 IULIE. Leu. Nu te simţi prea bine într-un mediu cu care nu reuşeşti să găseşti nici un punct comun, te simţi exclus, dat la o parte, nu te poţi integra, deşi tu nu ai astfel de probleme. Poate ai impresia că ceilalţi te privesc ca pe un intrus, că nu găseşti subiecte de conversaţie care să le fie lor pe plac, şi referi doar să faci act de prezenţă, fără să te implici cumva în activităţile de grup. Aşteaptă să-i cunoşti mai bine sau să te cunoască ei pe tine mai bine, pentru că prima impresie, de acum, nu e dintre cele mai bune. Resimţi tensiune ostilitate, competiţie care nu-ţi oferă nicio plăcere să te apropii.

HOROSCOP 2 IULIE. Fecioara. Nu te mai crampona de lucruri mărunte care nu sunt chiar aşa cum ai fi dorit. Mai bine îţi canalizezi energia spre un scop nou, care are mai mari şanse să fie atins, decât să te tot chinui să duci mai departe acest drum care s-a împotmolit. Uneori, piedicile sunt cel mai bun lucru care ţi se poate întâmpla, semn că planul în care îţi aduci contributia nu are şanse şi ar fi mai bine să te apuci de altceva. Asta trebuie să faci şi tu azi, să abandonezi acel sens care nu mai vrea deloc să înainteze şi să alegi un alt ţel, mai frumos, mai entuziasmant, mai motivant. Propune-ţi altceva, deci!

Mai multe pe Jurnalul.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close