Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 2 martie 2021. Capricornii sunt pe cai mari, Gemenii îşi pun în pericol căsnicia

Horoscop 2 martie 2021. Capricornii sunt pe cai mari, Gemenii îşi pun în pericol căsnicia

Horoscop 2 martie 2021. Berbecii rup zidul în plan sentimental şi încep să simtă fluturi în stomac, Gemenii îşi pun în pericol căsnicia, iar Capricornii sunt pe cai mari marţi.

Horoscop 2 martie 2021. Capricornii sunt pe cai mari, Gemenii îşi pun în pericol căsnicia
Sursa foto: pixabay.com
de Georgiana Adam    |    01 Mar 2021   •   15:25

Horoscop 2 martie 2021 pentru Berbec

Profitați de această zi specială pentru a trăi momente intense și fericite alături de cei dragi. Toată lumea așteaptă această întâlnire de mult timp și astăzi veți avea ocazia să petreceți o zi frumoasă în familie. Sunteţi într-un moment de reflecție și maturitate și este important pentru dezvoltarea personală. De asemenea, în plan sentimental, rupeţi zidul care v-a împiedicat să vă îndrăgostiţi din nou. Acum nu mai încercați să vă reprimați sentimentele, așa cum ați făcut anterior. Cel mai bine e să fiţi voi înșivă, fără prejudecăți. Veți observa că schimbarea dvs. de atitudine vă deschide porțile pentru a întâlni mulți oameni și că, în special, începe să vă facă să simțiți fluturi în stomac. Trăiţi fără frică!

Horoscop 2 martie 2021 pentru Taur

Profitați de această dimineață pentru a vă odihni acasă sau pentru a vă plimba în mijlocul naturii, sau a unui parc din apropiere, departe de poluare și într-un mediu care vă permite să reflectați. Există o idee care vă înconjoară de mult timp, aceea că trebuie să vă maturizaţi mai mult pentru a vedea dacă este posibil să o duceţi aşa la bun sfârșit. De asemenea, este posibil să vă implicaţi într-o afacere foarte tentantă, dar știți că nu tot ceea ce străluceşte este aur. Profitați de ocazie pentru a revizui cu atenție unele acte, astfel încât să nu ratați ceva important. Și, mai presus de toate, să nu credeți că lucrurile vor merge prost. Puneți energie pozitivă asupra problemeiva funcționa în favoarea dvs. Rezervați-vă timp şi pentru dragoste.

Horoscop 2 martie 2021 pentru Gemeni

Astăzi sunteţi un pic pesimist. Probabil v-ați trezit gândindu-vă că acele lucruri care vă entuziasmează nu pot avea nicio legătură cu realitatea. Este posibil să fi avut unele dificultăți zilele trecute, dar nu trebuie să pierdeți dorința de a vă atinge obiectivele, aşa că nu renunțați. Cei căsătoriţi trebuie să fie atenţi, deoarece căsnicia poate fi în pericol. Poate fi vorba de o posibilă ispită sau un flirt cu o altă persoană care să vă creeze probleme. Deşi voi vă simţiţi flataţi, partenerul nu merită acest lucru. Astele spun că e bine să nu puneți în pericol fericirea pentru un lucru prostesc.

Horoscop 2 martie 2021 pentru Rac

Dacă aveţi o problemă cu o persoană din jurul vostru, astăzi este ziua potrivită pentru a încerca să o rezolvaţi odată pentru totdeauna. Nu vă avantajează deloc să aveți probleme și mai puțin cu persoanele din cercul dvs. de prieteni. De asemenea, profitați de timpul liber pentru a vă gândi la o decizie profesională pe care trebuie să o luați în următoarele zile. În relația dvs., poate exista o oarecare tensiune azi. 

Horoscop 2 martie 2021 pentru Leu

Nativii care sunt implicaţi într-o relaţie vor avea o zi excelentă. Persoana care vă stă alături vă acordă toată încrederea. Nu vă reprimaţi recunoştinţa, pentru că aveţi ceva ce mulţi îşi doresc. Dacă vă tentează un profit rapid şi începeţi anumite proiecte în plan economic, va trebui să daţi dovadă de flexibilitate şi să nu vă lăsaţi conduşi de imprundenţa care caracterizează semnul de foc căruia îi aparţineţi.

Horoscop 2 martie 2021 pentru Fecioară

Fecioarele stau bine cu dragostea astăzi dar nu vor reuşi să înlăture anumite obstacole din trecut. Cineva din anturaj s-ar putea să vă critice comportamentul în planul chestiunilor amoroase. Astrele spun că e mai bine să păstraţi tăcerea acum, pentru că veţi pune persoana respectivă la punct cu altă ocazie. În plan financiar, este posbili să câştigaţi ceva bani într-o competiţie legitimă sau să primiţi o propunere de afaceri avantajoasă.

Horoscop 2 martie 2021 pentru Balanţă

Abilităţile de socializare şi comunicare vă pun, astăzi, în centrul atenţiei. Este posibil să ajungeţi să arbitraţi un conflict între prieteni. În plan sentimental, astrele v-ar putea trimite un dar neaşteptat care vă va emoţiona până la lacrimi. În plan material, un membru de familie sau un prieten apropiat vă solicită sfatul sau ajutorul într-o problemă complicată. Puteţi să i-l acordaţi dar menajaţivă timpul şi interesele!

Horoscop 2 martie 2021 pentru Scorpion

Scorpionii trebuie să fie, astăzi, mai încrezători în propriile forţe, când vine vorba de a investi sentimental în cineva. Fiecare posedă o anumită atracţie iar dumneavoastră nu faceţi excepţie şi, poate, ceea ce vă trebuie este o schimbare de atitudine. Lăsaţi timiditatea la o parte! Trebuie să câştigaţi siguranţă şi stimă de sine!

Horoscop 2 martie 2021 pentru Săgetător

Nu prea te-ai trezit astăzi gata să muți munții. Probabil că te-a obosit ziua de ieri prea mult și mușchii tăi se resimt. Bea multă apă și fă o plimbare. În relația cu partenerul vei avea parte de o surpriză plăcută. Indiferent cât de bine simți că vă merge împreună, dacă cineva de încredere îți atrage atenția cu privire la relația ta, ar fi bine să apleci urechea la sfatul său. Tot azi, familia te poate solicita să mediezi un conflict, nu te sustrage acestei îndatoriri pentru că tu ești liantul unității!

Horoscop 2 martie 2021 pentru Capricorn

Ești pe cai mari de la primele ore și simți cum clocotești de entuziasm. Drămuiește-ți energia, altfel, pe seară, vei fi secătuit. Iar distracția abia în partea a doua a zilei începe! Evită să te gândești la o relație din trecut. Nostalgia ți se va transforma repede în pesimism. Axează-te pe clipa prezentă și păstrează-ți mintea ocupată. Prietenii te pot ajuta să ieși din găleata cu melancolie! 

Horoscop 2 martie 2021 pentru Vărsător

Astăzi ziua ți se poate complica din cauza unei persoane pe care nu o prea suporți, dar care insistă să te caute din diverse motive. Dacă refuzi să vă vedeți, tot tu ieși în pierdere pentru că sunt și alte persoane interesante acolo unde vă veți duce. Ieșitul cu amicii e cea mai bună variantă în această perioadă în care nu ți-e favorabil să începi o relație. Dacă totuși cineva nou îți atrage atenție sentimental, acționează cu prudență. 

Horoscop 2 martie 2021 pentru Pești

Dacă ai ceva timp liber azi, încearcă să vizualizezi cum ai putea să scapi de rutina și plictiseala de la muncă. Folosește-ți ingeniozitatea și vino cu idei noi care să-ți înfrumusețeze activitatea. De asemenea, gândește-te cum îți poți rezolva divergențele pe care le ai cu șefii în ultima perioadă. Din punct de vedere emoțional vei avea parte de o mare surpriză de la cineva din trecut. Depinde de tine câtă atenție vrei să îi mai acorzi.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close