Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 2 noiembrie. Gemenii au nevoie de timp. Berbecii se distrează și sunt fericiți

HOROSCOP 2 noiembrie. Gemenii au nevoie de timp. Berbecii se distrează și sunt fericiți

HOROSCOP 2 noiembrie. Gemenii au nevoie de timp. Berbecii se distrează și sunt fericiți
01 Noi 2019   •   15:56

Horoscop Berbec. O zi în prezenţa celor mai dragi persoane nu poate fi decât un dar divin, deci bucură-te de tot ce ţi se oferă cu generozitate pentru fericirea ta. Ai motive de distracţie, de veselie, de bună dispoziţie, de parcă toate problemele de până mai ieri au dispărut ca prin farmec. Te comporţi ca un copil lipsit de griji şi bine faci, pentru că numai o astfel de atitudine pozitivă îţi poate garanta o zi excelentă. Iubirea e şi ea motiv de fericire, pentru că cel drag te răsfaţă în permanenţă cu gesturi tandre şi frumoase.

 

Horoscop Taur. Faci planuri măreţe pentru perioada următoare, cu mult entuziasm şi datorită contribuţiei celor din jurul tău care au încredere deplină în ceea ce vrei să atingi. Dacă şi ei participă cu ceva, lucrurile vor evolua cu atât mai repede. Rezultatele bune se întrezăresc deja şi te motivează să tragi tare. Stimulaţi-vă unii pe alţii pentru roade cât mai rapide, pentru că vei prinde un val ascendent ce vă va trimite direct la ţintă mai repede decât ai putea crede!

 

Horoscop Gemeni. Deşi tu nu te comporţi deloc altfel decât eşti de obicei, de data aceasta enervezi la culme un prieten care aştepta alt comportament din partea ta. Tu rămâi rece, raţional, distant la tot ce-ţi spune, or el spera să te motiveze cumva, să te convingă şi pe tine să participi la un eveniment care lui îi place. Ţie nu-ţi inspiră încredere şi ai nevoie de timp de gândire înainte de a-ţi da cu părerea iar el îţi cere un răspuns rapid. Nu te grăbi să zici ceva, în ciuda insistenţelor sale, pentru că nu poţi decide nimic fără o analiză atentă.

 

Horoscop Rac. Nici ţie nu-ţi vine a crede ce curajos ai devenit într-un punct în care ţi se cam închid uşile spre ceea ce visai să atingi. Altădată ai fi abandonat lupta, dar azi nu-l accepţi pe nu drept răspuns, şi te ambiţionezi şi mai tare să lupţi cu opreliştile. După ce le vei trece, îţi vei da seama cât de puternic şi capabil eşti, ceea ce te va ajuta să creşti tu singur în proprii tăi ochi. Stima de sine are mult de câştigat datorită acestui succes, pentru că reuşeşti să ajungi la un anumit scop chiar dacă toate condiţiile par să ţi se împotrivească. Aşa da management în situaţii de criză, pentru că tu nu laşi piedica să-ţi taie elanul, ci te împinge şi mai tare înainte. Felicitări!

 

Horoscop Leu. Încearcă să faci azi un exerciţiu: trage o linie pe o foaie de câte ori foloseşti cuvântul nu şi ai să fii uimit de rezultate. Dacă ai începe de azi să eviţi ca orice frază să conţină negaţii, ai vedea ce uşor se rezolvă orice problemă. Spune-ţi de fiecare dată că poţi, că ştii, că deţii toate resursele potrivite pentru ceea ce doreşti să realizezi şi cuvântul nu va dispărea complet din vocabular. Orice nu spus chiar şi alături de cea mai puternică afirmaţie, diminuează din start şansele de succes ale dorinţei tale. Nu cumva spui ceva de genul vreau următorul lucru, dar nu îl voi avea niciodată? Şterge ultima parte a frazei şi ai să vezi ce minunat sună!

Continuarea pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close