Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 2 octombrie. Berbecii nu trebuie să se compare cu nimeni. Gemenii au parte de atenție din partea persoanei iubite

HOROSCOP 2 octombrie. Berbecii nu trebuie să se compare cu nimeni. Gemenii au parte de atenție din partea persoanei iubite

HOROSCOP 2 octombrie. Berbecii nu trebuie să se compare cu nimeni. Gemenii au parte de atenție din partea persoanei iubite
01 Oct 2019   •   15:30

Horoscop Berbec. Nu te compara cu cei din preajma ta, pentru că azi nu atragi lângă tine oameni care să-ţi semene sau care măcar să aibă ceva în comun cu tine. Dacă te priveşti pe tine prin prisma lor, ca şi cum ei te-ar reflecta pe tine, greşeşti amarnic. Tu nu eşti aşa: nici pesimist ca ei, nici trist ca ei, nici neputincios ca ei, ca atare fă abstracţie de oamenii care îţi stau prin preajmă şi nu te implica în treburile lor. Da, poate ai dori să le ridici moralul, dar nu te ajută cu nimic compasiunea cu care îi tratezi. Ei vor încerca să te tragă pe tine în jos, pentru că nu suportă ca alţii să se simtă mai bine, deci mai bine pleci de lângă asemenea surse de energie negativă.

 

Horoscop Taur. A sosit momentul demult anunţat al unui final de etapă şi deşi ştiai că se va întâmpla, tot te ia prin surprindere. Sperai să se mai prelungească aşteptarea, să se mai amâne termenul, dar iată că timpul este implacabil şi vine atunci când vrea el cu surprizele cele mai mari. Pe moment, eşti debusolat, nu ştii încotro s-o apuci, fiind la capătul unui drum dificil şi nemaiştiind ce ai de făcut de acum înainte, dar după ce va trece şocul momentului, vei începe să te reorganizezi şi să îţi planifici paşii următori. Acum eşti în cumpănă!

 

Horoscop Gemeni. Eşti mai timid şi nu reuşeşti să exprimi tot ceea ce simţi, indiferent că e vorba de iubire, de teamă sau de nemulţumiri. Le ţii în tine, ceea ce creează o stare de tensiune ce ţi se reflectă pe chip. Numai persoana iubită simte că se petrece ceva cu tine şi încearcă să se apropie mai mult de inima ta, arătându-ţi astfel că-i pasă ce ai. Tu nu vrei totuşi să-l împovărezi cu problemele tale, preferând să le duci singur în spate. Fă un efort să-ţi descătuşezi inima şi să dai afară ceea ce te macină: te vei simţi mult mai bine!

 

Horoscop Rac. Joci un rol important într-o discuţie, pentru că sfatul tău este mobilizator pentru o persoană căreia îi lipseşte curajul. Tu ai o vorbă bună pentru ea, ai un cuvânt de încurajare care îl va ajuta pe acesta să treacă peste un blocaj şi să facă paşi mari înainte. Ai de ce să fii mândru pentru ajutorul oferit, pentru că poţi vedea cu ochii tăi ce salt mare se resimte acum în planurile celui din faţa ta. Fără tine, ar fi stat mult timp în acelaşi loc fără ştie ce e de făcut, or, cu tine alături, parcă a prins din nou viaţă. Susţine-l, încurajează-l, motivează-l cum ştii tu mai bine.

 

Horoscop Leu. Eşti foarte ataşat de ceva din trecut de care încă nu te poţi rupe. Fie că e vorba de amintiri frumoase din care îţi alimentezi şi acum inima, sau amintiri nu tocmai plăcute pe care le tot cari după tine fără rost, tot acolo în urmă te concentrezi, în loc să fii atent la ce se petrece acum în preajmă. E un moment în care te retragi mai mult în vremuri de odinioară care mai au încă un rol în viaţa ta, poate pentru că nu ai rezolvat vechi obligaţii sau pentru că simţi că atunci erai mai fericit, mai în siguranţă. Ia din trecut doar ceea ce te ajută, nu căra după tine un balast stresant.

Continurea pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close