Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 2 septembrie, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Racii au dispute conjugale, Capricornii trebuie să fie diplomați

HOROSCOP 2 septembrie, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Racii au dispute conjugale, Capricornii trebuie să fie diplomați

HOROSCOP 2 septembrie, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Racii au dispute conjugale, Capricornii trebuie să fie diplomați
Sursa foto: sursă foto: captură foto Antena 3
02 Sep 2019   •   11:54

HOROSCOP. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscopul pentru 2 septembrie la Antena 3. Căutăm asociații și prieteni, nu prea știm în cine să avem încredere, mai ales între orele 17.00-21.00.

HOROSCOP BERBEC O zi care poate fi tensionată din punct de vedere relațional, mai ales la finalul zilei. De aceea este bine să vă păstrați calmul și să aveți răbdare. 

HOROSCOP TAUR Relații tensionate la locul de muncă, colaborările pot fi un pic dificile, deși scopul este clar înțeles de toată lumea. Negocieri.

HOROSCOP GEMENI: Au dispoziții schimbătoare astăzi pentru că nevoia lor de libertate este foarte mare și ar vrea ca cei apropiați să le întindă o mână de ajutor sau să le arate mai multă afecțiune. Nu prea primesc.

HOROSCOP RAC: O zi care poate aduce dispute conjugale sau discuții în familie, mai ales cele privind organizarea activităților sau chiar o investiție într-o casă sau un teren. 

HOROSCOP LEU: Ziua poate să aducă discuții cu superiorii sau oficialii și trebuie să fie un pic mai atenți la actele pe care le semnează sau să verifice unele deja semnate. 

HOROSCOP FECIOARĂ: Banii pot fi sămânță de conflict astăzi, au sentimentul că nu sunt plătiți sau nu sunt onorați, așa cum ar trebui. Pe de altă parte, cheltuieli pentru casă. 

HOROSCOP BALANȚĂ: Sunt destul de emotive astăzi, mai ales dacă au sentimentul că cineva a greșit și ele trebuie să plătească. În tot cazul au destul de multă compasiune pentru o persoană cu probleme de sănătate. 

HOROSCOP SCORPION: Atenție la colaboratori, trebuie să verifice dacă sunt de partea lor sau dacă își fac foarte bine activitatea. Tot felul de greșeli care scapă. 

HOROSCOP SĂGETĂTOR: Ziua poate să aducă întâlniri cu prietenii sau cu persoane pe care le consideră prieteni sau ar vrea să se sprijine pe aceste persoane, dar lucrurile nu prea ies bine, mai ales dacă au sentimentul că sunt păcăliți financiar.

HOROSCOP CAPRICORN Cariera este subliniată astăzi, trebuie să aibă foarte mult tact, multă diplomație, mai ales cu superiorii. Pot fi discuții într-adevăr în jurul unor reguli sau regulamente sau legi care nu sunt respectate.

HOROSCOP VĂRSĂTOR  Ziua aduce discuții morale conjugale sau cu colaboratorii profesionali. Nu e vorba numai de bani sau de cum se face o anumită treabă la muncă, ci și de condiția morală, de etica profesională.

HOROSCOP PEȘTI: Așteaptă mult de la partener sau de la o persoană apropiată. Au nevoie și de tandrețe, dar și de un ajutor concret material sau de un sfat profesional bine țintit. Așteaptă mai mult astăzi.

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close