Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 20 februarie 2021. Berbecii sunt deosebit de concilianți, Săgetătorii au parte de emoții intense

Horoscop 20 februarie 2021. Berbecii sunt deosebit de concilianți, Săgetătorii au parte de emoții intense

Horoscop 20 februarie 2021. Berbecii sunt deosebit de concilianți, Săgetătorii au parte de emoții intense.

Horoscop 20 februarie 2021. Berbecii sunt deosebit de concilianți, Săgetătorii au parte de emoții intense
de Georgiana Adam    |    19 Feb 2021   •   15:51

Horoscop 20 februarie pentru Berbec

Ești plin de optimism, energie și încredere. Nu vrei să fii rău cu nimeni și lași de la tine dacă este cazul. Este o zi bună pentru studiu și promovarea propriei munci, chiar dacă ești tentat să te relaxezi mai mult. În dragoste ești plin de șarm și îți este ușor să discerni între iluzie și realitate. Flirtul de weekend clar nu este pentru tine în această perioadă. 

Horoscop 20 februarie pentru Taur

Ai abilitatea de a vedea dincolo de aparențe, ceea ce te ajută să înțelegi mai bine ce se întâmplă. Asta te face și să accepți mai repede punctul de vedere al celuilalt. Nu este nevoie să intervii pentru a schimba totul, mai ales dacă dorești să-i întoarci pe toți în direcția dorită de tine. Ești deosebit de senzual, astăzi. Deci calea spre amor îți este pavată numai cu petale de trandafiri... 

Horoscop 20 februarie pentru Gemeni

Faci față cu succes oricărei converații, indiferent de dificultatea ei. Mai mult decât să faci lucruri pe cont propriu, ești interesat de colaborarea cu alte persoane, zilele acestea. Multe planuri și idei îți vin cu ușurință și vei avea parte de o surpriză majoră privind finanțarea lor. În plan sentimental ai niște temeri, dar ar fi bine să treci peste ele și să privești cu mai multă încredere complimentele care ți se fac.

Horoscop 20 februarie pentru Rac

Astăzi ai o zi foarte productivă și ai parte de multe întâlniri cu oameni apropiați. Se conturează rezolvarea unor probleme mai vechi care simțeai că te vor copleși. Rezervă-ți timp și pentru tine dacă vrei să nu te epuizezi până vine seara. Mai ales că te așteaptă o surpriză romantică la care ar fi bine să nu adormi înainte de punctul culminant.

Horoscop 20 februarie 2021 pentru Leu

Nativii care nu au partener vor simţi că dragostea e aproape. Astăzi, Leii radiază energie, spre satisfacţia celor din jur, exprimă încredere şi afişează o atitudine pozitivă. La muncă, un coleg sau un prieten le va înapoia suma pe care le-au împrumutat-o cu mai mult timp în urmă. În plan financiar, Leii n-ar trebui să-şi complice, azi, viaţa cu tentaţii periculoase.

Horoscop 20 februarie 2021 pentru Fecioară

Fecioarele se confruntă astăzi cu dureri de cap, provocate de îngrijorări de natură materială. Însă dragostea reînvie în culorile vieţii. Sănătatea s-ar putea să le pună Fecioarelor mici probleme care, neglijate, s-ar putea complica pe parcurs. Dacă sesizaţi schimbări în aspectul epidermei, nu le ignoraţi: ele oferă dermatologului şi medicilor, în general, informaţii importante despre sănătatea dumneavoastră.

Horoscop 20 februarie 2021 pentru Balanţă

Dacă astăzi simţiţi că vă dă ghes fiorul dragostei, ar fi bine să mai aşteptaţi un pic. Cineva care se prezintă drept prieten s-ar putea să fie interesat de ceva mai mult şi mai intim, aşa că alegerea vă aparţine. La capitolul financiar, primiţi veşti referitoare la chestiuni legale sau angajamente de plată dar nu vă panicaţi: nu sunt veşti rele!

Horoscop 20 februarie 2021 pentru Scorpion

La muncă aveţi o dispoziţie eterică, de parcă aţi pluti pe un norişor roz. Totul pare posibil şi optimismul vă împinge la cele mai nebuneşti angajamente. Aveţi grijă ca noul dumneavoastră proiect să nu fie unul faraonic. În dragoste, s-ar putea ivi ceva nori la orizont, şi nu din cei roz!

Horoscop 20 februarie pentru Săgetător

Emoțiile sunt intense sâmbăta aceasta, ziua ta zodiacală, iar imaginația ta zboară.  Modul tău de a vedea realitatea va contribui la luarea deciziilor mai echitabile și echilibrate. Amintiți-vă că de multe ori oamenii vă spun lucruri neadevărate, o fac poate din căldură sau din imaturitate. Oferiți-le beneficiul îndoielii, cu toții facem greșeli în viață, plus că aveți o personalitate spontană pe care nu toată lumea o împărtășește și, uneori, confundă sentimentul de sinceritate și sinceritate cu ceva nepotrivit.

Horoscop 20 februarie pentru Capricorn

Dacă trebuie să faci ceva și primești ajutor de la alții, nu o respinge, Capricorn. Chiar acum Jupiter, marea planetă a oportunităților, iar conducătorul tău Saturn, ambii direct în semnul tău, îți sunt de folos. Nu vă puteți permite să lăsați mânia să vă separe de ceilalți. Modul tău de raționament te va ajuta să găsești soluții rapide, dar nu-i copleși pe ceilalți cu cuvinte excesive sau conversații interminabile care îți obosesc interlocutorul. Dacă observați că ascultătorii dvs. încep să caște sau să se agite în scaun, este timpul să taci. Aruncați o privire mai atentă asupra reacțiilor altor persoane.

Horoscop 20 februarie pentru Vărsător

Sâmbăta aceasta, când primești efluviul astral al Lunii în semnul tău adică ”noul an de viață”, care a început deja de acum înainte, te simți îndreptat către partea practică a vieții. Vă veți recunoaște propriile greșeli și nu veți da vina pe alții pentru care este vina ta. O ușă se deschide mai bine atunci când aveți cheia, desigur, dar dacă nu o aveți și trebuie să o deschideți, o forțați, o împingeți, o dezarmați. Aceasta înseamnă că, atunci când trebuie să faci ceva, nu te limita la obstacole, ci continuă. Chiar dacă spun „nu” insistă dacă merită cu adevărat ceea ce cauți.

Horoscop 20 februarie pentru Pești

Peștii încep să trăiască o etapă intensă începând de astăzi! O conversație plăcută te așteaptă. Vin întâlniri interesante cu oameni importanți din punct de vedere social, care vă vor ajuta în eforturile dvs. Uită-te la toate printr-un obiectiv pozitiv. Asta înseamnă că, indiferent de ce se întâmplă, circumstanțele nu trebuie să doboare pe nimeni. Ar fi putut fi întotdeauna mai rău, așa că concentrează-ți energia pe aspectele pozitive care te înconjoară, niciodată pe cele negative sau triste.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close