x close

HOROSCOP 20 iulie. Taurii află secretul succesului. Leii trebuie să iasă în lume

19 Iul 2019   •   15:59
HOROSCOP 20 iulie. Taurii află secretul succesului. Leii trebuie să iasă în lume foto- Pexels

Horoscop Berbec. Ai nevoie de linişte, de o activitate banală care să nu te solicite prea mult, pentru că ai acumulat mult stres în ultima perioadă şi se vede! Caută să te retragi o zi din iureşul evenimentelor în care erai cuprins, pentru că această detaşare se va dovedi a fi extrem de importantă pentru a face ordine în gânduri, în sentimente, în emoţii. După ce te vei mai linişti, vei vedea altfel lucrurile şi vei găsi mult mai uşor căi de ieşire din impas, ca atare permite-ţi această clipă de odihnă a sufletului şi a minţii.

 

Horoscop Taur. Concentrarea este secretul succesului în orice acţiune, altfel lucrurile pot lua direcţii pe care nu le vei mai putea controla. Imaginează-te că eşti un fascicul laser care nu poate ţinti decât într-o singură direcţie, şi ceea ce se naşte din această canalizare de energii, de emoţii, de gânduri, nu poate fi decât în avantajul tău. Dacă simţi că tu, singur, nu reuşeşti să-ţi aduni atât de bine forţele, cere ajutor divin, pentru că de undeva de sus vin azi resursele tale cele mai bune care te fac să fii mai organizat, mai eficient, mai atent la ceea ce doreşti să atingi. Tu concentrează-ţi ruga spre cer şi de acolo, înapoi, vin şi răspunsurile cele mai utile.

 

Horoscop Gemeni. Nu mai amâna decizia capitală în faţa căreia ai ajuns, pentru că nu ar fi decât o pierdere inutilă de timp. Trebuie să spui cât se poate de ferm ce ai ales, încotro vrei să mergi şi nu numai atât, ci să te şi ţii de cuvânt! Eşti persoana potrivită să trasezi azi o direcţie foarte clară spre un ţel la care poţi ajunge, doar că e nevoie de multă răbdare până la concretizarea acestui sens. Important e să iei startul cu dreptul, iar azi pare să vină exact acel moment în care să spui gata: de azi înainte merg numai pe această cale!

 

Horoscop Rac. Ceva îţi spune să stai pe loc momentan, să nu dai frâu liber energiei tale debordante înaintea unui drum care nu duce chiar acolo unde sperai. Intuiţia te trage de mânecă şi spune că pe undeva ar exista un pericol sau un punct slab care poate strica totul la un moment dat, iar prudenţa de acum te va ajuta să nu risipeşti energia fără rost într-un sens riscant. Mai chibzuieşte, nu te grăbi la rezultate rapide şi facile, pentru că vei descoperi că nu acestea sunt cele mai bune. Eventual gândeşte-te şi la un plan de rezervă spre care vocea ta interioară deja te împinge subtil.

 

Horoscop Leu. Dacă te simţi singur, nu sta în casă azi, găseşte-ţi ceva de făcut pe afară, pentru că aerul curat va avea efecte fantastice asupra psihicului tău. Chiar şi o plimbare de unul singur fără ţintă va fi de preferat decât să stai acasă şi să pierzi vremea pe lucruri neînsemnate. Ieşind în spaţii largi, s-ar putea să te întâlneşti cu oameni care au un efect foarte bun asupra ta: te înveselesc, te revigorează, îţi ridică moralul, îţi distrag atenţia de la preocupările cărora le acorzi prea multă atenţie. poate fi şi o zi în care te dedici bunicilor sau rudelor mai în vârstă de familie, pentru că prezenţa ta le face lor o imensă bucurie! Du-te pe la ei!

Continuarea pe Jurnalul.ro.

 

Citeşte mai multe despre:

horoscop
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati