Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 20 iunie. Gemenii descoperă adevărata față a persoanei de lângă ei. Racii au parte de mari schimbări

HOROSCOP 20 iunie. Gemenii descoperă adevărata față a persoanei de lângă ei. Racii au parte de mari schimbări

HOROSCOP 20 iunie. Gemenii descoperă adevărata față a persoanei de lângă ei. Racii au parte de mari schimbări
Sursa foto: foto- Pexels
19 Iun 2019   •   16:11

Horoscop Berbec. Nimic nu se construieşte peste noapte, totul necesită timp de coacere şi răbdare, ceea ce ai nevoie şi tu ca să-ţi vezi visele împlinite. Eşti pe drumul cel bun spre ţinta ta finală, dar nu trebuie să sari peste etape. Drumul de la scânteia iniţială la vălvătaia maximă e încă lung, deşi tu ai vrea să ajungi acolo pe loc, dar merită aşteptarea. Vorbeşte despre dorinţele tale, nu le păstra doar pentru tine, deoarece a le verbaliza, a le exprima liber, face parte din procesul de construcţie a visului tău. Scrie pe hârtie ce-ţi doreşti, povesteşte celor dragi la ce visezi, pentru că cineva acolo sus te aude şi te va recompensa însutit într-o zi. Dar nu imediat!

 

Horoscop Taur. Ieşi în lume şi ai şansa de a cunoaşte oameni noi. Faţă de unul din aceşti necunoscuţi simţi o atracţie specială: gândiţi la fel, vorbiţi la fel, încât merită să-i deschizi uşa către o posibilă prietenie. Relaţia voastră se va clădi în timp, dar vei vedea ce frumos vă completaţi unul pe altul, ce uşor comunicaţi şi colaboraţi, ce bine vă simţiţi când sunteţi împreună! Bucură-te dacă şi el simte la fel, pentru că azi puteţi pune bazele unei minunate prietenii. Totuşi, ca să-i faci loc lui în viaţa ta, nu e exclus să pierzi un alt prieten, de aici şi dilema ta cea mai mare: nou sau vechi? Lupţi pentru o fostă prietenie sau accepţi alta?

 

Horoscop Gemeni. Ai o presimţire sumbră cu privire la adevăratul caracter al persoanei de lângă tine. Influenţabil cum eşti de multe ori, eşti gata să-i cazi în capcană, pentru că se pricepe să umble la coarda ta sensibilă şi să te convingă, dar totuşi intuiţia ta rămâne alertă. Simţi că ceva e în neregulă cu felul său de a fi şi, mai devreme sau mai târziu, vei înţelege cine este şi ce intenţii are. Chiar dacă eşti uşor de păcălit de măştile sale mincinoase, lasă loc şi raţiunii să analizeze situaţia, alături de suflet, pentru că aşa vei vedea şi lucrurile cele mai ascunse.

 

Horoscop Rac. Vrei, nu vrei, trebuie să accepţi unele schimbări din mers în viaţa ta, dar vei vedea că toate acestea sunt, în final, în beneficiul tău. A porni acum pe un alt drum poate te destabilizează, dar vei vedea, după o vreme, cât de multe s-au ameliorat în destinul tău, semn că de cele mai multe ori startul spre o altă direcţie atrage după sine o serie întreagă de transformări pozitive. Parcă şi lumina e diferită, parcă şi aerul e mai pur, parcă tu arăţi altfel, deci ajunge doar o cât de mică abatere de la sensul iniţial şi ai să vezi că ajungi în cu totul altă parte!

 

Horoscop Leu. Planurile pe care le-ai pregătit în cele mai mici detalii împreună cu familia cunosc un impas, poate pentru a-ţi atrage atenţia că ai scăpat ceva din vedere. Posibil să fi intervenit un impediment, dar care poate fi depăşit cu brio dacă vă uniţi cu toţii forţele, cu mic şi mare, în acelaşi sens. Ascultaţi-vă unii pe alţii, folosiţi-vă de ideile puse la comun, pentru că aceste oprelişti sunt minore şi pot fi date la o parte prin efort comun. Hopurile de acest gen sunt inerente şi aveţi cu toţii ceva de învăţat din ele, dar tot împreună le veţi rezolva.

Continuarea pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close