Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 20 mai 2019. Zodia care trece prin hopuri enervante

Horoscop 20 mai 2019. Zodia care trece prin hopuri enervante

Horoscop 20 mai 2019. Zodia care trece prin hopuri enervante
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    19 Mai 2019   •   14:28

Horoscop Berbec. Visele tale pot deveni uşor realitate dacă începi să le construieşti chiar tu, cu mâinile tale, cu mijloacele de care dispui. Nu aştepta să-ţi arate altul ce să faci, pentru că numai tu ştii cel mai bine ce anume îţi doreşti. Deţii toate resursele potrivite pentru ca ceea ce s-a născut în mintea ta ca o simplă idee, de ceva vreme, să înceapă să prindă contur cu adevărat. Vezi cu ochii tăi cum se ridică acel plan şi fiecare cărămidă aşezată la locul ei te motivează să mergi şi mai departe, convins că eşti pe drumul cel bun. Ai curaj să visezi, să faci planuri, să laşi imaginaţia să zburde în voie, dar începe să şi faci câte ceva din ceea ce ţi se arată în vis. Sunt şanse mari ca dorinţa ta să se manifeste aievea foarte repede.

Horoscop Taur. Tu vorbeşti despre viitor de parcă e deja acolo, sub ochii tăi. De fapt, nici nu vorbeşti despre marile tale dorinţe la timpul viitor, ci spui că sunt deja parte din viaţa ta, că le atingi, că te bucuri de ele. E cea mai bună atitudine în faţa dorinţelor, pentru că aşa arăţi maximă încredere în materializarea lor. Proiectezi chiar tu viitorul prin ceea ce spui lumii că urmează să primeşti, deci tu eşti arhitectul, tu eşti constructorul propriului tău destin. Tu vorbeşti despre ziua de mâine ca şi cum ai povesti o carte deja scrisă, şi tonul tău e luminos, fericit, entuziast!

Horoscop Gemeni. Chiar dacă acum, pe moment, ai fi tentat să spui că nimic nu evoluează conform planurilor, continuă în acelaşi mod. Ai încredere în rezultatele finale, în ciuda obstacolelor de pe parcurs, care nu sunt altceva decât o probă de încercare prin care trebuie să demonstrezi că nu te laşi învins cu una cu două. Da, pot fi hopuri enervante, perioade lungi de aşteptare, dar nu contează cât de anevoios e urcuşul, ci doar ceea ce te aşteaptă în vârf. Cât tu crezi cu tărie că eşti pe drumul cel bun, vei primi toate resursele de energie pentru a ajunge la capăt cu brio!

Horoscop Rac. Nu te grăbi în iubire, lasă relaţia să curgă cum vrea ea, pentru că nu e planul care cere control sau îndrumare strictă, ci deplină libertate. Cu cât înaintează mai lent, cu atât aveţi şanse să vă cunoaşteţi mai bine, să treceţi relaţia prin cât mai multe probe edificatoare, să vă bucuraţi cât mai mult de senzaţiile plăcute de la începutul iubirii. A te gândi deja la nuntă, la copii, la a vă muta împreună deşi abia v-aţi cunoscut, nu e în beneficiul iubirii tale, pentru că pierzi din vedere o mulţime de aspecte specifice evoluţiei fireşti a relaţiei. Fiecare pas contează în construcţia acestei relaţii, deci acceptă acest ritm. Tot ce se clădeşte lent, ţine, şi nu asta vrei?

Horoscop oferit de acvaria.com. Continuarea AICI

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close