Antena 3 Horoscop HOROSCOP 20 septembrie, cu Camelia Pătrșcanu. Gemenii au parte de declarații de dragoste. Fecioarele câștigă bani

HOROSCOP 20 septembrie, cu Camelia Pătrșcanu. Gemenii au parte de declarații de dragoste. Fecioarele câștigă bani

20 Sep 2019   •   08:58
HOROSCOP 20 septembrie, cu Camelia Pătrșcanu. Gemenii au parte de declarații de dragoste. Fecioarele câștigă bani

HOROSCOP 20 septembrie Camelia Pătrășcanu a prezentat vineri, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 20 decembrie. Chef de vorbă. Trebuie să fim inteligenți și receptivi la cezic alții.

HOROSCOP 20 septembrie  Berbec - au multe de spus și e apreciat cuvântul lor, dar trebuie să învețe să îi asculte pe ceilalți.

HOROSCOP 20 septembrie  Taur - discută despre bani, dar ajung să economisească bani, timp și energie. Sunt foarte isteți.

HOROSCOP 20 septembrie  Gemeni - o zi care aduce multe declarații de dragoste. Se pot lăuda puțin.

HOROSCOP 20 septembrie  Rac - o zi care aduce discuții în familii sau cu persoane foarte apropiate. Dacă știu să consoleze atnci sunt premianții clasei.

HOROSCOP 20 septembrie  Leu - prietenii sunt subliniați azi și au chef de joacă. Flirtează cu plăcere, dar pun accentul pe lucrurile minunate pe care ei le-au făcut.

HOROSCOP 20 septembrie  Fecioară - relații bune cu șefii și colegii. Împart succesul cu echipa. Câștigă bani.

HOROSCOP 20 septembrie  Balanță - zi care aduce multe informații. Dacă au semne de întrebare, să vorbească cu un specialist.

HOROSCOP 20 septembrie  Scorpion - se bazează pe alții și istețimea altora le aduce și lor succes.

HOROSCOP 20 septembrie  Săgetător - discuții și negocieri, chiar și cu șefii. Trebuie să fie insistenți.

HOROSCOP 20 septembrie  Capricorn - vorbesc de muncă cu persoane tinere și mai puțin îndemânatice și trebuie să le explice.

HOROSCOP 20 septembrie  Vărsător - muncesc în prima parte a zilei, dar rup totul pe parcurs pentru că unele sarcini nu le plac deloc.

HOROSCOP 20 septembrie  Pești - stau ăn banca lor. Îi pot susține pe cei care stau în față.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
x close