Antena 3 Horoscop HOROSCOP 21 MAI. O zodie se află în fața unui nou sens al vieții

HOROSCOP 21 MAI. O zodie se află în fața unui nou sens al vieții

20 Mai 2019   •   16:23
HOROSCOP 21 MAI. O zodie se află în fața unui nou sens al vieții
Sursa foto: Foto: Pixabay.com

Horoscop 21 mai. Iată ce ne rezervă astrele pentru ziua de marți.

Horoscop Berbec. Dacă ceva nu a mers bine în ultima vreme, ar trebui să nu mai dai vina pe alţii, ci să te priveşti cu obiectivitate în oglindă, pentru că problema s-ar putea să fie la tine. Cum ai încurcat tu lucrurile, tot aşa poţi să le şi descurci, dar e nevoie de un dram de luciditate din partea ta pentru a vedea lucrurile limpede. Cât timp eşti prins în propriile iţe încâlcite, e greu de crezut că poţi face ordine, de aceea e nevoie de o mai bună organizare, de claritate mentală, de puţină detaşare de atâtea mărunţişuri care nu te lasă să vezi lucrurile corect. Fă curat în mintea şi apoi ia măsurile necesare pentru a îndrepta situaţia.

Horoscop Taur. Tu eşti, de felul tău, ceva mai prudent şi nu te aventurezi într-un plan nou fără măsuri de precauţie şi o organizare atentă în prealabil. Totuşi, cineva te stimulează să te implici mai mult, că merită să laşi la o parte suspiciunile sau teama de eşec, deci molipseşte-te de la el de entuziasm şi energie. Eşti în faţa unui sens nou care te solicită la maximum, iar pasivitatea nu pare a fi cea mai bună soluţie. Fiecare intră în această combinaţie cu alte calităţi: tu cu maturitatea şi organizarea, celălalt cu stimulentele şi energia.

Continuarea, pe Jurnalul.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close