Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 21 OCTOMBRIE. Fecioarele spun ceea ce își doresc, Berbecii au o zi liniștită

HOROSCOP 21 OCTOMBRIE. Fecioarele spun ceea ce își doresc, Berbecii au o zi liniștită

HOROSCOP 21 OCTOMBRIE. Fecioarele spun ceea ce își doresc, Berbecii au o zi liniștită
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
20 Oct 2019   •   16:19

HOROSCOP 21 OCTOMBRIE. Berbec. Profită de o zi mai liniştită pentru a te concentra asupra unei cărţi din care vei afla nişte informaţii extrem de utile şi interesante. Poate cineva ţi-a oferit acest pont, ţi-a spus exact unde să cauţi, deci rupe-te de orice altă activitate pentru a studia, pentru a săpa după acele cunoştinţe de care ai nevoie şi pe care, momentan, nu le deţii. Vei încheia ziua cu sentimentul că te-ai îmbogăţit intelectual sau spiritual, că ai descoperit ceva foarte important ce poate fi aplicat în curând într-un proiect de mare anvergură. Mulţumeşte-i sincer celui care ţi-a oferit sfatul cel bun, pentru că a jucat rol de profesor pentru tine.

HOROSCOP 21 OCTOMBRIE. Taur. Sfatul tău face bine unei persoane care a alunecat spre depresie. Are impresia că nimic nu-i mai merge, că bate pasul pe loc, dar tu eşti un exemplu demn de urmat care arată că orice impas de acest fel e doar o provocare menită să scoată la iveală resursele fiecăruia. Cu răbdare, totul e posibil. Şi tu ai trecut prin asta şi s-a rezolvat totul cu bine, deci oferă-i sfaturile tale înţelepte, pentru că te bazezi pe experienţe proprii asumate cu bine. Dacă face ca tine, totul va fi mai uşor, dar momentan e într-o pasă proastă şi are tendinţa de a respinge ajutorul tău.

HOROSCOP 21 OCTOMBRIE. Gemeni. Planurile pe care le-ai pregătit în cele mai mici detalii împreună cu familia cunosc un impas, poate pentru a-ţi atrage atenţia că ai scăpat ceva din vedere. Posibil să fi intervenit un impediment, dar care poate fi depăşit cu brio dacă vă uniţi cu toţii forţele, cu mic şi mare, în acelaşi sens. Ascultaţi-vă unii pe alţii, folosiţi-vă de ideile puse la comun, pentru că aceste oprelişti sunt minore şi pot fi date la o parte prin efort comun. Hopurile de acest gen sunt inerente şi aveţi cu toţii ceva de învăţat din ele, dar tot împreună le veţi rezolva.

HOROSCOP 21 OCTOMBRIE. Rac. Ai cu ce te lăuda, ca atare vorbeşte mai mult despre realizările tale din ultima perioadă, pentru că multă lume le va aprecia sincer! Există o mare reuşită în carieră cu care te poţi mândri, ca atare lasă modestia la o parte şi discută mai mult despre tine. Valoarea ta este recunoscută în urma unui succes de răsunet care merită transmis lumii cu surle şi trâmbiţe, căci mulţi te vor privi cu respect şi admiraţie auzind acestea! Meriţi felicitările celor din jur. Succesul tocmai repurtat poate deveni punctul de start spre o etapă mult mai bună în viaţa ta, de acum înainte.

HOROSCOP 21 OCTOMBRIE. Leu. Poate nu culegi acum chiar rezultatele pe care le-ai intenţionat atunci când te-ai implicat într-o acţiune, şi ai tendinţa de a aluneca încet spre decepţie. Dacă ai fi mai atent, ai descoperi că tot e ceva decât nimic, pentru că sigur există un avantaj în ceea ce ţi se oferă la efortul depus, chiar dacă nu e chiar ceea ce ai dorit. Jumătatea plină a paharului cântăreşte mult mai mult decât crezi. Bucură-te cu ce ai, nu privi dincolo de ceea ce ai obţinut deja, spunând că de fapt nu ai nimic. Ba da, ai, şi încă suficiente, dar dacă pretenţiile tale sunt mult prea ridicate, rişti o dezamăgire.

HOROSCOP 21 OCTOMBRIE. Fecioara. Ai curaj să spui sincer ceea ce vrea inima ta! Începe să scrii chiar şi o banală scrisoare în care să-ţi aşterni singur dorinţele, visele, aşteptările, dar scrie-le cu ton optimist, ca şi cum ele ar fi deja îndeplinite. Ai să vezi ce efecte miraculoase are acest dialog cu sufletul tău, pentru că aşa vei descoperi două lucruri. Unu: că ai putea avea talent la scris şi ar merita valorificat mai departe şi doi: că visele tale au pornit deja pe calea lor spre materializare. Nu aveai curaj să le exprimi iar gestul de a le scrie trasează deja schiţa viitorului edificiul în care vei aşeza, rând pe rând, toate dorinţele împlinite. Deci hai, ia o foaie de hârtie şi scrie!

Mai multe pe jurnalul.ro. 

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close