Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 22 aprilie 2019. Vărsătorii au nevoie de sfaturi pentru a face o schimbare majoră

Horoscop 22 aprilie 2019. Vărsătorii au nevoie de sfaturi pentru a face o schimbare majoră

Horoscop 22 aprilie 2019. Vărsătorii au nevoie de sfaturi pentru a face o schimbare majoră
Sursa foto: Foto: Pexels.com
21 Apr 2019   •   16:11

Horoscop Berbec. Eşti persoana cea mai potrivită să intervină salvator în problemele altora, pentru că ai o atitudine detaşată şi vezi lucrurile limpede de pe margine. Un coleg nu-şi vede capul de treburi, dar tu îi oferi imediat o soluţie pe care o descoperi mult mai uşor tocmai pentru că nu eşti direct implicat. A fi imparţial şi detaşat e soluţia cheie la cele mai complicate probleme ale celor din jurul tău, ca atare poţi juca perfect rolul de sfătuitor pentru cei cufundaţi complet în cine ştie ce situaţii încurcate. Tu vei imediat calea de ieşire tocmai pentru că priveşti de deasupra.

Horoscop Taur. Eşti foarte bine ancorat în realitate şi vezi lucrurile foarte clar. Se vede că te-ai maturizat, că viaţa te-a învăţat multe, că ştii mai bine pe ce te bazezi. Alegerile pe care le faci se bazează, pe de o parte, pe experienţa deja acumulată care a devenit fundamentul principiilor tale actuale, dar, pe de altă parte, şi pe un anumit feeling doar al tău ce te ajută să presimţi chiar şi cele mai sensibile schimbări de direcţie. Ştii foarte bine încotro te îndrepţi şi ce aştepţi de la sensul pe care l-ai ales, şi nu dai semne de frică, de insecuritate, de neclaritate. Ai o imagine foarte exactă în minte despre ceea ce ai de făcut.

Horoscop Gemeni. Ai rezerve cu privire la modul în care altcineva a obţinut un mare succes cu care acum se laudă la toată lumea. Poate e un semn de invidie din partea ta sau poate e un presentiment greu de explicat cum că nu ar fi un succes chiar binemeritat, aşa cum vrea el să arate. Presimţi că a ajuns acolo pe căi nu tocmai corecte şi ori te gândeşti la un plan de răzbunare, ca să-i demaşti adevăratele fapte, ori îţi pregăteşti în secret revenirea în forţă, considerând că ai fi meritat şi tu acelaşi succes. Nu fi maliţios fără să ai şi dovezi clare că acesta ar fi vinovat de ceva!

Continuarea pe jurnalul.ro

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close