Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 22 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii obțin până la urmă ce își doresc, Balanțele își pot spori averea

Horoscop 22 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii obțin până la urmă ce își doresc, Balanțele își pot spori averea

Horoscop 22 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Dârzenie, chiar puțină încăpățânare astăzi permisă de astre, ca să atingem obiective benefice pentru toată lumea.

Horoscop 22 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii obțin până la urmă ce își doresc, Balanțele își pot spori averea
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    22 Apr 2022   •   08:03

Horoscop 22 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru toate zodiile.

Horoscop 22 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec

Berbecii știu să o țină pe a lor, mai ales când e vorba de banii lor și au spirit combativ chiar și cu persoane care sunt suspuse ori autoritare.

Horoscop 22 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur

Taurii știu că au dreptate, dar trebuie să aducă și acte sau probe pentru a arăta dreptatea lor și obțin până la urmă ce își doresc.

Horoscop 22 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni

Pentru Gemeni, atenție la ceilalți care luptă pentru interesele lor. Vi se pot face reproșuri, dar dacă sunteți atenți, puteți cointeresa.

Horoscop 22 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac

Pentru Raci, eticheta, diplomația e importantă, se pregătesc foarte minuțios pentru o întâlnire importantă azi sau în următoarele zile, dar pregătiri asidue au loc azi.

Horoscop 22 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

Pentru Lei, atenție la sănătate, grijă pentru organizarea treburilor, din acest moment trebuie să fie foarte eficienți.

Horoscop 22 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară

Fecioarele sunt într-o stare bună, cu încredere în propriile forțe sau sunt într-un moment în care pur și simpu simt că sunt iubite și pot străluci.

Horoscop 22 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanță

Balanțele au grijă la detalii, se ocupă de toate cele ale casei, dar și de obiectele lor personale. Își pot spori averea.

Horoscop 22 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, drumuri. Trebuie să fie foarte bine calculați, pentru că au mai multe de făcut și trebuie să le lege între ele și să se întâlnească cu cine trebuie.

Horoscop 22 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător

Pentru Săgetători, economie, dar și bani cheltuiți cu care pot face atenții sau îi pot investi în diverse lucruri care sunt bine gândite.

Horoscop 22 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn

Capricornii au forța de a se schimba, transforma, astfel încât să fie mai pliabili și mai adaptați la întâlnirile pe care le au.

Horoscop 22 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător

Pentru Vărsători, discreție și când e vorba de întâlniri apropiate, mărturisiri care li se fac, dar și discreție sau măsură în farfurie, pentru că e o zi cu atenționare la sănătate.

Horoscop 22 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Pești

Peștii pot primi sprijin din partea unei persoane de mare încredere, cu multă experiență, poate în vârstă. Cu alte cuvinte, o persoană este cheia acestei zile pentru răspunsuri, sprijin, ajutor, înțelesuri.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close