Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 22 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Racii fac cheltuieli utile, Vărsătorii sunt în centrul atenției

Horoscop 22 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Racii fac cheltuieli utile, Vărsătorii sunt în centrul atenției

Horoscop 22 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Bucurie, imaginație și libertate astăzi. O zi frumoasă, ne cere să ne deschidem sufletul și să fim sinceri, dar și foarte ingenioși și creativi.

Horoscop 22 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Racii fac cheltuieli utile, Vărsătorii sunt în centrul atenției
Sursa foto: Antena 3
de Andreea Ştefan    |    22 Dec 2021   •   09:02

Horoscop 22 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, au chef de joacă sau vor să facă doar ce le place astăzi. Unii pornesc în vacanță, alții abordează foarte degajat orice sarcină ce le revine.

Horoscop 22 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri, ziua este aducătoare de lucru în casă mai mult sau privind interesele lor, dar sunt eficienți și lucrează și o să se ajute bine cu cei din jur și chiar o să stimuleze pe cineva să facă mai mult decât și-a propus, să primească ei mai mult.

Horoscop 22 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, ziua este aducătoare de călătorii, voiaje sau drumuri sau vorbesc despre asta și chiar cu persoane cu care nu s-au mai văzut de mult. Multe vizite și multe activități pentru a bifa tot ce și-au propus.

Horoscop 22 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci, niște cheltuieli utile. Au nevoie să achiziționeze niște lucruri, ustensile sau unelte pentru a-și rezolva problemele și sunt foarte fericiți că găsesc ce și-au propus. Au spirit practic.

Horoscop 22 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei, imaginație și creativitate, sunt ca niște copii astăzi, se bucură de lucrurile care mângâie mai mult sufletul și vin cu tot felul de trăsnăi și idei ingenioase. Nu se țin după program, dar au tot felul de bucurii.

Horoscop 22 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, ziua este aducătoare de muncă foarte bine organizată, mai mult pe lângă casă și poate fac lucruri pentru că li s-au cerut sau pentru că cineva ține la ele, nu neapărat pentru că ele consideră că sunt cele mai importante, dar lucrurile ies bine. Pace și armonie.

Horoscop 22 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Balanțele sunt prietenoase, se pot întâlni cu prieteni și pot ieși în societate sau primesc invitații. Destul de multă agitație, multe vorbe și mult umor. O zi foarte frumoasă.

Horoscop 22 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, practici astăzi, se gândesc la bani, nu cheltuie inutil. Chiar dacă scot bani din buzunar, este pentru un scop precis, mai mult pentru casă sau pentru lucruri care trebuiau de mult achiziționate.

Horoscop 22 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Săgetătorii parcă voiajează sau umblă cu mintea departe, se gândesc la persoane dragi sau rememorează lucruri, fără a fi foarte nostalgici. Voiajează cu mintea sau chiar își propun să facă o călătorie.

Horoscop 22 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, ziua este marcată astăzi de cadouri sau atenții pe care vor să le facă persoanelor pe care le iubesc. Sunt într-o dispoziție mai deschisă în prima parte a zilei. După-amiază parcă au sentimentul că ei dau, dar nu prea primesc.

Horoscop 22 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, sunt foarte populari și poate țin să apară într-o lumină specială în fața celor din jur. Au o dispoziție foarte frumoasă din punct de vedere al relațiilor, însă spre seară pot avea sentimentul fie că au obosit, fie că nu prea li se remarcă efortul.

Horoscop 22 decembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Pești, muncă astăzi, dar plăcută și fac lucrurile foarte ingenios și foarte creativ și ar fi bine să se ocupe mai mult de partea artistică a lucrurilor. Atenție la sănătate, se resimt, mai ales dacă nu s-au odihnit.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close