Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 22 IULIE. O mare șansă i se arată unei zodii! Profitați cât nu e prea târziu!

HOROSCOP 22 IULIE. O mare șansă i se arată unei zodii! Profitați cât nu e prea târziu!

HOROSCOP 22 IULIE. O mare șansă i se arată unei zodii! Profitați cât nu e prea târziu!
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
21 Iul 2019   •   19:56

Horoscop 22 iulie. Iată ce ne rezervă astrele pentru ziua de luni.

Horoscop 22 iulie Berbec

Tendinţa de a fi mult mai critici cu cei din jur, mai ales în ceea ce priveşte implicarea acestora în activităţile voastre, se accentuează exagerat. Sunteţi decis să nu renunţaţi la o călătorie profesională.

Horoscop 22 iulie Taur

Noua situaţie profesională poate aduce o mai bună ancorare în realitate, un pragmatism pronunţat, dar din păcate şi mai puţine câştiguri. Partenerul de viaţă este prea pretențios pentru un buget aşa de mic.

Horoscop 22 iulie Gemeni

Astăzi sunteţi mai meticuloşi, mai pretenţioşi şi mult mai critici. Toate afacerile demarate împreună cu prietenii, cărora le apreciaţi diplomaţia şi ideile, au mult mai mari şanse de reuşită. O zi excelentă.

Horoscop 22 iulie Rac

Apar mult mai multe prietenii şi o disponibilitate bună de a vă înţelege partenerii de afaceri. Aveţi o mare influenţă asupra colegilor, pe care îi manevraţi fără jenă, doar pentru beneficiile proprii.

Horoscop 22 iulie Leu

Este posibilă o mai bună afirmare socială, dar şi situaţii care implică unele decepţii financiare. Astrele vă avertizează că pot apărea certuri şi o rupere totală de relaţii cu cei care nu vă acceptă.

Continuarea, pe Jurnalul.ro.

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close