Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 22 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele sunt cerute în căsătorie, Gemenii stau bine la capitolul dragoste

Horoscop 22 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele sunt cerute în căsătorie, Gemenii stau bine la capitolul dragoste

Horoscop 22 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Foarte bună mobilitate și mentală, dar și corporală astăzi, deci să ne mișcăm și să acționăm.

Horoscop 22 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele sunt cerute în căsătorie, Gemenii stau bine la capitolul dragoste
Sursa foto: Antena 3
de Andreea Ştefan    |    22 Iun 2022   •   08:58

Horoscop 22 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Berbecii, elan, entuziasm. Nu stau pe gânduri și bineînțeles că fac lucrurile cu o viteză amețitoare. Nimeni nu se poate ține de ei. Vorbesc bine, însă.

Horoscop 22 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri, ziua aduce rezolvări, soluții, întâmplări care îi surprind, îi iau pe sus, nu contribuie la ele pur și simplu. Se întâmplă lucruri pozitive și din punct de vedere financiar.

Horoscop 22 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Gemenii au parte de sprijin, de ajutor, oameni, dar și înțelesuri ale unor situații. Știu cum să descurce lucrurile în mod absolut miraculos.

Horoscop 22 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci, ziua este aducătoare de suport și susținere, mai ales dacă au lucruri dificile de făcut și dacă s-au certat cu șefii. Cineva vine din spate și este alături de ei pentru ulei.

Horoscop 22 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei, ziua aducătoare de răspunsuri, claritate și adevăr și fie descurcă niște lucruri, fie primesc la timp un act, un răspuns cu care pot merge mai departe.

Horoscop 22 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Fecioarele au și ele astăzi parte de beneficii din partea altor persoane, care le dă un impuls, poate și un compliment le pică foarte bine și cumva merg mai departe datorită acestei recunoașteri.

Horoscop 22 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Balanțele, bune relații cu oameni cu care colaborează acum și sunt stimulate de aceste persoane să facă lucruri îndrăznețe. Puțin împinse de la spate, dar funcționează lucrurile.

Horoscop 22 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Scorpionii lucrează și ei cu mare avânt și mare elan și la finalul zilei se ung mai bine și obțin rezultate. Sau deprind un mecanism sau o abilitate, se pricep la ceva.

Horoscop 22 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, ziua aduce precizie, dar într-o muncă pe care ei și-o aleg și într-un exercițiu pe care îl deprind în joacă, încercă să facă ceva și văd ce iese și iese foarte bine.

Horoscop 22 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Capricornii se concentrează pe lucrurile pe care le au de făcut mai mult în casă sau construiesc ceva, fie și la birou. Și sunt încântați că energia și banii sunt investiți atât de bine pentru că lucrurile ies minunat.

Horoscop 22 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Vărsătorii au inteligență genială și conectează lucrurile. Găsesc răspunsurile potrivite. Nu sunt prinși niciodată pe picior greșit. Cumva, asta le poate salva banii sau un contract.

Horoscop 22 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Pești, ziua este minunată din punct de vedere financiar. Toată ziua, aspectele sunt bune, roadele le pot culege spre seară repară ceva sâcâitor din trecut, astfel încât acum să poată fructifica munca lor și să poată merge mai departe.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close