Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 22 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Fecioarelor le cad bani din cer, Peștii au discuții fructuoase

Horoscop 22 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Fecioarelor le cad bani din cer, Peștii au discuții fructuoase

Horoscop 22 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. O zi a relațiilor. Este bine să nu fim singuri și să ne aflăm lângă persoanele pe care le iubim sau pe care le putem ajuta.

Horoscop 22 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Fecioarelor le cad bani din cer, Peștii au discuții fructuoase
Sursa foto: Antena3
de Gabriel Dano    |    22 Mai 2021   •   08:55

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 22 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Foarte bun parteneriat. Se înțeleg bine cu oamenii de lângă ei, ceea ce înseamnă că știu să și-i aleagă.

Horoscop 22 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Taurii muncesc astăzi sau fac servicii pentru oamenii dragi, servicii care sunt apreciate. Fac și economie: cu bani puțini reușesc să se descurce grozav.

Horoscop 22 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Gemenii vor fi pe drum, au șanse să se distreze, aspectele sunt foarte bune. Au parte de experiențe inedite, ajung undeva unde nu au mai fost sau fac ceva ce nu au mai făcut.

Horoscop 22 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci, ziua poate aduce preocupare mai multă pentru casă și cămin sau simt nevoia să se răsfețe și să-și dedice mai mult timp. Își încarcă bateriile.

Horoscop 22 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Leii pot fi și ei pe drum, fac vizite de curtoazie, află tot felul de informații, așa că își fac ziua plăcută mai ales prin mișcare, dinamică și mobilizare - unii sunt foarte sportivi.

Horoscop 22 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, bani astăzi sau eficiență și randament. Unele gospodăresc și sunt foarte mulțumite de ce le iese, altele se gândesc mai mult la lucru și au spor în proiectele propuse.

Horoscop 22 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Pentru Balanţe, intuiție și sensibilitate, au un bun simț al oamenilor, de aceea știu să se adapteze la emoțiile și nevoile lor. Aspecte foarte bune de călătorie, de drumuri, dar și de contacte fericite cu persoane aflate la distanță.

Horoscop 22 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Scorpionii simt nevoia să se relaxexe cu ei înșiși sau să fugă departe de lumea dezlănțuită alături de persoana iubită, în tot cazul să se izoleze de puțin de vacarmul lumii.

Horoscop 22 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, prieteni, distracție și ieșiri care sunt foarte fructuoase din punct de vedere social. Primesc mult aprecieri. 

Horoscop 22 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Capricornii fac lucrurile foarte sobru și serios, indiferent că lucrează sau se distrează. Organizează pe toată lumea și se asigură că toată lumea este bine.

Horoscop 22 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Vărsătorii preferă să fie la distanță, la drum, și pot ajunge în locuri pe care nu le-au mai vizitat până acum sau la un prieten pe care nu l-au vizitat de multă vreme.

Horoscop 22 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Peştii simt nevoie să se armonizeze cu cineva, cu o persoană apropiată și e una dintre acele zile în care se pot da explicații, pot avea loc discuții, un taifas de suflet care îi împacă cu cineva. Bună colaborare cu o persoană.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close