Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 22 MAI. Apar o mulțime de șanse de bani pentru nativii acestei zodii

HOROSCOP 22 MAI. Apar o mulțime de șanse de bani pentru nativii acestei zodii

HOROSCOP 22 MAI. Apar o mulțime de șanse de bani pentru nativii acestei zodii
Sursa foto: foto: Pexels.com
21 Mai 2019   •   23:50

Horoscop 22 mai. Iată ce ne rezervă astrele pentru ziua de miercuri.

Horoscop 22 mai Berbec

Astăzi este o zi foarte norocoasă pentru celibatari. E posibil să faceţi cunoştinţă cu o persoană care vă va ajuta să depăşiţi această perioada şi vă va oferi şansa de a avea încredere din nou în prieteni.

Horoscop 22 mai Taur

În aceste zile aveţi o mulţime de şanse de a vă îmbunătăţi substanţial situaţia financiară, îndeosebi dacă renunţaţi la proiectele prea complicate, care se vor finaliza foarte greu, după prea mult timp.

Horoscop 22 mai Gemeni

Astăzi este bine să nu daţi importantă agresivităţii celor din jur şi invidiei celorlalţi. Încercaţi să profitaţi de energia pe care o aveţi pentru a definitivă toate restanţele. Pe plan personal vă merge foarte bine.

Horoscop 22 mai Rac

După conflictele deschise din ultima vreme de la serviciu, astăzi urmează un fel de consens general. Motivul îl cunoaşteţi foarte bine numai voi. Vă pricepeţi să stabiliţi relaţii durabile şi avantajoase.

Horoscop 22 mai Leu

Nu adversarii vă creează cele mai mari probleme, ci prietenii cei mai apropiaţi şi colegii de serviciu. Nici persoană iubita nu vă ajută aşa cum vă doriţi.  Vă puteţi baza în schimb pe rudele apropiate.

Continuarea, pe Jurnalul.ro.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close