Antena 3 Horoscop HOROSCOP 22 MAI. Șansă unică pentru una dintre zodii

HOROSCOP 22 MAI. Șansă unică pentru una dintre zodii

21 Mai 2019   •   16:20
HOROSCOP 22 MAI. Șansă unică pentru una dintre zodii
Sursa foto: foto: Pixabay.com

Horoscop 22 mai. Iată ce ne rezervă astrele pentru ziua de miercuri.

Horoscop Berbec. Dacă ţi-ai pune un pic ambiţia la treabă, ai ajunge mult mai uşor un scop pe care deocamdată doar îl visezi. Nu trebuie să te mulţumeşti cu puţin, aşa cum ai fi tentat acum, ci trebuie să ridici ştacheta foarte sus şi apoi să lupţi pentru a ajunge acolo. Dacă ţi-ai propune obiective mediocre şi banale, da, poate le-ai atinge mult mai repede, dar stima de sine nu ar fi aceeaşi! Meriţi mai mult, mai bun, mai înalt, ca atare trebuie să ai curajul să priveşti cât mai departe faţă de nivelul la care încearcă unii să te menţină. Nu accepta orice, ci pretinde tot ce-i mai bun!

Horoscop Taur. Lasă-te un pic la voia întâmplării, fără să încerci să le controlezi pe toate cu atâta înverşunare, pentru că, uneori, din nevoia prea mare de organizare a tuturor aspectelor vieţii tale, ai putea bloca accesul altor elemente care ar putea contribui la fericirea ta. A accepta hazardul să intervină în planurile tale ar fi un mare avantaj, pentru că există şi aspecte pe care nu ai cum să le prevezi, dar pot apărea de nu se ştie unde, pe căi subtile, exact atunci când ai nevoie de ele. Controlul exagerat al tuturor detaliilor nu e în beneficiul succesului visat, deci mai lasă-te dus de val, din când în când, şi vezi ce-ţi aduce!

Continuarea, pe Jurnalul.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close