Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 22 octombrie. Gemenii iau o decizie majoră. Leilor le merge excelent

HOROSCOP 22 octombrie. Gemenii iau o decizie majoră. Leilor le merge excelent

HOROSCOP 22 octombrie. Gemenii iau o decizie majoră. Leilor le merge excelent
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
21 Oct 2019   •   15:47

Horoscop Berbec. Ai grijă spre ce-ţi canalizezi azi energia debordantă, ca nu cumva să o risipeşti pe lucruri distructive, cum ar fi lupte de orgolii, sau dispute din care nu iese nimic bun. Eşti pus pe harţă, agresiv în exprimare şi dacă mai întâlneşti şi alţi oameni la fel de nervoşi ca şi tine, scânteia de scandal se va aprinde foarte repede. Prin auto-control şi toleranţă maximă, ai putea depăşi chiar şi cele mai acerbe contradicţii, transformând un conflict într-o competiţie constructivă, din care fiecare scoate la lumină ce are mai bun în el: voinţă, ambiţie, spirit de conducător.

 

Horoscop Taur. Eşti copleşit de griji materiale, deşi nu ar trebui să fii atât de preocupat de asta. Lasă lucrurile să se aşeze de la sine, pentru că tot stresul tău este inutil. Probabil ai prea multe facturi de plătit în scurt timp şi, când calculezi resursele financiare de care dispui, nu iese un rezultat prea bun. Eşti un pic nesigur pe situaţia de la serviciu, poate pentru că salariul e mic, poziţia profesională scârţâie, dar nu cumva sunt doar fricile tale aici? Mergi la serviciu cu încredere că totul va fi bine, fără să laşi fricile să te domine. Dacă jobul actual nu te mai satisface, n-ar fi rău să începi să cauţi altul mai bun!

 

Horoscop Gemeni. A venit momentul unei decizii majore pe care o tot amâni de ceva vreme pentru că nu te simţeai pregătit să spui ultimul cuvânt. Ai mai meditat, te-ai gândit, ai adunat informaţii şi acum consideri că deţii toate detaliile necesare unei alegeri înţelepte. Nu vrei să fii influenţat de nimeni, dar oricât ai dori să iei singur decizia, nu poţi rămâne surd la influenţele din afară. Se vehiculează suficiente păreri contrarii în jurul tău, deci şi aici trebuie să depui un efort de atenţie: de a discerne corect între ce e bine şi ce e rău, de ce te poţi folosi în alegerea ta şi ce nu te ajută la nimic.

 

Horoscop Rac. Un conflict de păreri poate degenera astăzi într-o dispută aprinsă care poate duce la un final nefericit. Ai grijă la ce spui, la tonul categoric pe care eşti tentat să-l foloseşti, la deciziile tranşante pe care eşti gata să le iei fără să chibzuieşti. Ai putea rupe o relaţie ce mergea bine, ai putea pierde un prieten sau ai putea face un gest riscant pe care nu-l vei mai putea repara după aceea. Atitudinea agresivă nu te reprezintă, tocmai de aceea, cei care te văd astăzi atât de violent, ar putea interpreta greşit nervii tăi, gata să-ţi întoarcă spatele.

 

Horoscop Leu. Relaţia în care ai investit multă energie şi încredere dă semne de evoluţie excelentă, ceea ce îţi inspiră încredere pe viitor. Priveşti la omul de lângă tine cu admiraţie, semn că apreciezi tot ce face pentru tine şi ceea ce înveţi permanent din interacţiunea cu el. Eşti şi tu foarte devotat acestei relaţii, oferi la fel de mult pe cât primeşti, pentru că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă. E un coechipier de nădejde, un prieten apropiat, un tovarăş de lucru echitabil, şi nu simţi nicio clipă că doar tu ai duce în spate tot greul, ci dimpotrivă: împărţiţi totul excelent!

Continuarea pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close