Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 23 APRILIE. Plouă cu bani pentru nativii unei zodii. Nu primesc des această ocazie!

HOROSCOP 23 APRILIE. Plouă cu bani pentru nativii unei zodii. Nu primesc des această ocazie!

HOROSCOP 23 APRILIE. Plouă cu bani pentru nativii unei zodii. Nu primesc des această ocazie!
Sursa foto: foto: Pixabay.com
22 Apr 2019   •   23:48

Horoscop 23 aprilie. Iată ce ne rezervă astrele pentru ziua de marți.

Horoscop 23 aprilie Berbec

Zona partenerială fiind activată, eşti motivat să faci rapid impresie la locul de muncă dar şi să priveşti lucrurile într-o manieră cât de poate de cerebrală, bazată pe lucruri concrete şi decizii mature.

Horoscop 23 aprilie Taur

Dacă eşti atent, astăzi poţi echilibra în mod armonios cerinţele practice ale vieţii de familie cu necesitatea de a te bucură de viaţă, îmbinând utilul cu plăcutul.  O zi favorabilă investiţiilor imobiliare.

Horoscop 23 aprilie Gemeni

Astăzi te poţi implică în activităţile care au legătură cu rudele, mai mult sau mai puţin apropiate dar şi în punerea la punct a propriei afaceri. Eşti plin de entuziasm şi iei decizii bune de parteneriat.

Horoscop 23 aprilie Rac

Astăzi atenţia la detalii şi pragmatismul în comunicare îţi măresc astăzi şansele de a obţine o măririe de salariu sau a altor beneficii financiare. Încearcă să-ţi foloseşti energia în mod constructive.

Horoscop 23 aprilie Leu

Este un moment favorabil să iei în serios perfecţionarea într-un anumit domeniu, un schimb de experienţă care presupune deplasarea în străinătate sau pur şi simplu dezvoltarea creativităţii proprii

Continuarea, pe Jurnalul.ro.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close