x close

HOROSCOP 23 MAI. O nouă șansă financiară pentru una dintre zodii!

de D.G.    |    22 Mai 2019   •   16:20
HOROSCOP 23 MAI. O nouă șansă financiară pentru una dintre zodii!  817 Foto: Pixabay.com

Horoscop 23 mai. Iată ce ne rezervă astrele pentru ziua de joi.

Horoscop 23 mai Berbec. Primeşti o veste care anunţă un eveniment viitor căruia îi acorzi o semnificaţie cu totul specială. Emoţia creşte cu fiecare oră care te apropie mai mult de acel moment şi se vede că stai ca pe ghimpi. E o aşteptare plăcută totuşi, deoarece îţi legi toate speranţele entuziaste de acea clipă la care vei ajunge curând. Ba chiar ai dori să sari deja peste unele etape ca să vezi deja acel punct atins. Nu te grăbi, chiar şi această aşteptare are rolul ei, pentru că te face să priveşti cu şi mai multă bucurie evenimentul ce te va face fericit.

Horoscop 23 mai Taur. Dedică-ţi această zi intimităţii şi senzualităţii, pentru că cel drag are mai multă nevoie de compania ta. Orele petrecute în doi vor fi sursa celor mai frumoase momente de pasiune, pentru că vă daţi amândoi seama cât de rar vă oferiţi unul altuia asemenea atmosferă intimă. Poate fi o zi sau o noapte cu o încărcătură cu totul specială în cuplu, de parcă ar fi prima voastră întâlnire romantică sau prima declaraţie de dragoste între patru ochi care poate deveni startul către o idilă ca-n filme. Fii darnic în gesturi de tandreţe şi semne de pasiune, pentru că amândoi visaţi la fericire. O puteţi atinge chiar azi!
 
Continuarea, pe horoscop/horoscop-23-mai-2019-visele-tale-cele-mai-mari-sunt-realizabile-dar-pana-vei-ajunge-la-ele-mai-e-cale-lunga-810366.html" target="_blank">Jurnalul.ro.

Citeşte mai multe despre:

horoscop
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati