Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 23 octombrie. Leii vor să își schimbe cariera. Berbecii vor să fie răsfățați

HOROSCOP 23 octombrie. Leii vor să își schimbe cariera. Berbecii vor să fie răsfățați

HOROSCOP 23 octombrie. Leii vor să își schimbe cariera. Berbecii vor să fie răsfățați
22 Oct 2019   •   15:52

Horoscop Berbec. Nu eşti cea mai plăcută companie astăzi. Ai dori ca ceilalţi să te răsfeţe în gesturi de prietenie şi în cuvinte de încurajare, pentru că treci printr-un moment ceva mai dificil. Sufletul tău pare împovărat de temeri şi griji, dar norocul tău de azi este exact şansa de a ieşi din mediul încărcat negativ. Ca atare pleacă oriunde vezi cu ochii: o călătorie, o plimbare, o ieşire în locuri care te pot rupe de problemele tale e de preferat, pentru că aşa poţi uita, pentru câteva ore, de frământările tale. Nu înseamnă că se rezolvă, dar te mai poţi relaxa şi tu un pic!

 

Horoscop Taur. Ai făcut parte, o vreme, dintr-o echipă bine închegată în care ai jucat şi tu un rol important. Fiecare şi-a pus în joc valorile, talentele, ideile, şi roadele încep să se arate. Tu ai adus aici o contribuţie grozavă de idei creative, de soluţii interesante, dar în acelaşi timp ai acceptat cu bucurie şi ideile altora. V-aţi pus la un loc, fiecare, propria investiţie de energie, şi acum sărbătoriţi, laolaltă, victoria. A fost o activitate de calitate, care are acum rezultate dintre cele mai bune. Vă felicitaţi unii pe alţii, recunoscându-vă sincer şi reciproc influenţa şi contribuţia.

 

Horoscop Gemeni. Lucrurile au căpătat un ritm foarte alert care te ia şi pe tine prin surprindere, de aceea trebuie să te adaptezi repede vitezei! Fă schimbările rapid, nu mai aştepta, reacţionează spontan, pentru că acum contează să fii cât mai prompt în decizii şi mişcări. Dacă ceri timp de gândire, dacă amâni sau începi să te îndoieşti, s-ar putea să-ţi ia altul norocul de sub nas, tocmai de aceea e bine să fii pe fază! Această viteză cu care se desfăşoară evenimentele te ajută să ajungi mult mai repede la un ţel propus, chiar dacă la un moment dat, s-ar putea să vină mai multe deodată, ceea ce te poate copleşi.

 

Horoscop Rac. Ai două direcţii la dispoziţie, dar niciuna nu-ţi inspiră mai multă încredere pentru a te decide rapid. Stai în cumpănă, analizezi situaţie pe toate feţele, înainte de a spune la ce variantă te-ai oprit. E posibil ca, la starea de indecizie de acum, să alegi o cale iar peste câteva zile deja să regreţi, gândindu-te ce-ar fi fost dacă porneai în cealaltă direcţie? Dacă ai putea amâna marile hotărâri pe altădată, ar fi mult mai bine pentru tine, deoarece azi nu vei reuşi să vezi lucrurile echidistant şi lucid, având mereu dubii şi semne de întrebare fără răspuns.

 

Horoscop Leu. Te gândeşti serios la o schimbare de direcţie în carieră, pentru că pretenţiile tale au crescut şi experienţa ta s-a extins şi ea în ultima vreme, pe parcursul ultimilor ani de studiu. Trebuie să arăţi lumii cine eşti, ce poţi, cât de bine te-ai pregătit în perioada de acumulare de informaţii şi să găseşti noua formă de a-ţi împlini rolul pe pământ prin munca de zi cu zi. Dacă apare azi informaţia de care aveai nevoie pentru această schimbare de direcţie, pune-o imediat în practică şi porneşte spre noul sens care va avea efecte dintre cele mai bune în plan profesional, pe termen lung.

Continuarea pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close