Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 24 august. Berbecii sunt sensibili la poveștile celor din jur

HOROSCOP 24 august. Berbecii sunt sensibili la poveștile celor din jur

HOROSCOP 24 august. Berbecii sunt sensibili la poveștile celor din jur
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    23 Aug 2019   •   15:27

Horoscop Berbec

Eşti sensibil la poveştile de viaţă ale celor din jurul tău, încât nu te poţi abţine să nu te pui în pielea lor. Îţi dai seama că şi tu ai trecut prin astfel de situaţii care te-au durut la momentul respectiv, dar le-ai depăşit cu brio şi cu o nouă lecţie învăţată. Poţi împărtăşi din experienţa ta bogată de viaţă, le spui celor care acum nu-şi găsesc calea de ieşire din impas că şi tu ai fost ca ei, cândva, şi ai reuşit să rezolvi totul cu brio. Priveşti spre trecut cu înţelepciunea celui care le-a depăşit pe toate şi acum ştii ce să-i sfătuieşti. Reţeta ta a funcţionat atunci, pe tine însuţi şi, dacă ar fi ascultată de cei din faţa ta, ar da roade din nou, ca atare vorbeşte-le de tine.

Horoscop Taur

Nu eşti în apele tale iar problema care te ţine astăzi pe loc te împinge încet spre un fel de depresie. Nu exagera gravitatea piedicii cu care te confrunţi, ci încearcă să cauţi dincolo de aparenţe. Nu ceea ce ştii sau ceea ce se vede la suprafaţă este adevărata valoare a lucrurilor, ci există ceva mai mult de atât. Criza care te paşte astăzi este de natură emoţională, pentru că reacţionezi ciudat la problemele care te ţin pe loc: lacrimi, panică, izolare, auto-învinovăţire.

Horoscop Gemeni

Cu atitudinea pe care o ai, totul evoluează în direcţia cea bună. Crezi cu tărie că ceea ce faci are rezultate excelente şi e doar o chestiune de timp până vei ajunge la capăt. Ai şi răbdarea necesară, şi tonusul ideal pentru a face tot ce-ţi stă în putinţă pentru a-ţi materializa un gând. Poţi uimi lumea prin ceea ce se naşte din mintea sau din mâinile tale, deoarece investeşti toate resursele tale cele mai bune în acest sens: ambiţie.

Horoscop Rac

Îţi place să laşi copilul din tine să se manifeste liber, mai ales când în preajma ta se află o persoană care îţi inspiră autoritate, protecţie şi putere. Te comporţi ca şi cum ai fi neputincios, începător în unele privinţe şi priveşti la cel cu mai multă experienţă decât tine ca la eroul tău! Îi recunoşti valoarea, superioritatea şi stai cu urechile pâlnie la tot ce are de transmis, pentru că ai multe de învăţat de la o astfel de persoană. Eşti ca un burete care absoarbe tot ce aude, convins că te vei folosi cândva de tot ce afli.

Continuarea pe jurnalul.antena3.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close