Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 24 iulie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Gemenii înțeleg ce trebuie să facă pentru a prospera, Racii ies învingători într-o dispută

Horoscop 24 iulie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Gemenii înțeleg ce trebuie să facă pentru a prospera, Racii ies învingători într-o dispută

Horoscop 24 iulie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Lună plină pe axa Leu - Vărsător, așa încât lecția independenței și a expresiei de sine este subliniată azi și va fi și pe 22 august la fel.

Horoscop 24 iulie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Gemenii înțeleg ce trebuie să facă pentru a prospera, Racii ies învingători într-o dispută
Sursa foto: Antena3
de Gabriel Dano    |    24 Iul 2021   •   09:07

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 24 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

O zi în care orgoliul Berbecilor poate exploda pur și simplu. Trebuie să și-l manifeste, pentru că așa sunt aspectele. Important este să nu producă daune.

Horoscop 24 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Ziua marchează autoritate și putere. Descoperă care sunt secțiunile și oamenii care sunt lipsiți de putere și se lasă intimidați, dar care sunt și zonele unde ei pot să-și arate toată personalitatea.

Horoscop 24 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Gemenii înțeleg astăzi ce trebuie să facă pentru a prospera. Au o foarte bună intuiție, învață din lecțiile eșecurilor, dar și a succeselor din trecut, astfel încât iau niște măsuri interesante și au idei valoroase.

Horoscop 24 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Ziua aduce sublinierea personalității. Înving pe cineva într-o dispută.

Horoscop 24 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Leii e bine să aibă grijă de sănătatea lor pentru că Luna plină îi sensibilizează.

Horoscop 24 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Stau foarte bine la capitolul relații, aș zice că se pot îndrăgosti de mintea cuiva.

Horoscop 24 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Pentru Balannțe ziua poate marca și ea prietenii și relații foarte bune. Au succes și lipici la public.

Horoscop 24 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Scorpionii sunt într-o formă foarte bună, mai ales la muncă, pentru că conduc bine ostilitățile sau își dau seama care este interesul lor într-un context mai larg.

Horoscop 24 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Pentru Săgetători, ziua marchează un puternic simț al dreptății, se luptă pentru dreptatea lor, unii în justiție, cu acte, la tribunale sau la ghișee.

Horoscop 24 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Ziua este marcatăde bani pe care doresc să-i câștige în luptă dreaptă și mai ales din partea unor persoane care le datorează.

Horoscop 24 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Vărsătorii sunt atenți nu atât la imaginea lor, cât la postura în care sunt puși într-o situație. Analizează dacă le convine sau nu o situație, chiar și dacă le aduce bani.

Horoscop 24 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Atenționare cu privire la sănătate sau la griji. Riscă să se bage în lucruri mai complicate decât cred ei și care le depășesc puterile.

Avem o Lună Plină care ne învață foarte multe și despre libertate personală, despre puterea de a spune 'nu', dar și despre limitele noastre.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Generalul Florian Coldea, audiat de procurorii DNA în calitate de suspect
x close