Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 24 iunie 2019. Gesturile de simpatie şi de afecţiune vin din toate părţile

Horoscop 24 iunie 2019. Gesturile de simpatie şi de afecţiune vin din toate părţile

Horoscop 24 iunie 2019. Gesturile de simpatie şi de afecţiune vin din toate părţile
23 Iun 2019   •   15:55

Horoscop Berbec. Nu te crampona de banalele hopuri absolut fireşti în drumul tău spre împlinirea unui vis. Rolul lor e acela de a-ţi testa perseverenţa, de a-ţi pune la încercare ambiţia, pentru că, dacă toate ar evolua lin, nici nu vei aprecia ceea ce te aşteaptă la capăt. Visul tău cel mare e încă departe, dar faci paşi mari şi siguri spre el, fără a te lăsa oprit din elan de aceste probe. Altul ar fi abandonat poate la primul hop, dar nu şi tu, ba, dimpotrivă: parcă te ambiţionezi şi mai tare când vezi cât de mulţi se opun planurilor tale. Vei ajunge la capăt, dar nici repede, nici uşor!

Horoscop Taur. Multă lume va încerca să te înduplece să-ţi schimbi părerea, dar tu nu, ai luat o decizie şi te ţii de ea până la capăt. E bine să fii ferm în alegerile făcute, pentru că se vor găsi mulţi care îţi vor vorbi despre alte variante, despre alte căi pe care s-ar putea merge, despre alternative care mai de care mai interesante, dar tu nu vrei să le auzi şi bine faci. Dacă ai fi atât de influenţabil încât să începi să înclini spre o altă idee decât cea la care ai ajuns, nu ai face decât să pierzi timpul cu experimente. Ai ales? Mergi mai departe cu încredere!

Horoscop Gemeni. Ai un mare ţel de atins în carieră, dar e cale lungă până vei ajunge la materializarea lui. Trebuie să mai pui mâna pe carte, să înveţi ceva nou, să apelezi la persoane specializate în domeniul cu pricina, deci caută de pe acum mijloacele concrete de a-ţi vedea visul împlinit. Ai toate şansele să ajungi acolo, doar că trebuie să te foloseşti de foarte multe instrumente intermediare. Azi poţi întâlni persoana care te poate îndruma pe calea ta spre împlinirea visului şi de aici începe aventura.

Continuarea, pe jurnalul.ro

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close