Antena 3 Horoscop HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE. Veşti excelente în sfera financiară pentru o zodie! Să curgă banii!

HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE. Veşti excelente în sfera financiară pentru o zodie! Să curgă banii!

23 Sep 2019   •   23:10
HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE.  Veşti excelente în sfera financiară pentru o zodie! Să curgă banii!
Sursa foto: foto: Pixabay.com

Horoscop 24 septembrie, Iată ce ne rezervă astrele pentru ziua de marți.

Horoscop 24 septembrie Berbec

Un eveniment aparent minor repune pe tapet conflictul între generaţii. Vă poate nemulţumi atitudinea conservatoare, care pare să vă ţină în loc şi să vă frâneze un proiect personal îndrăzneţ. Fiţi optimist.

Horoscop 24 septembrie Taur

Discreţia vă oferă astăzi protecţia ideală împotriva surselor de stres create de colegii de serviciu. Cu cât veţi fi mai calm, cu atât vor păstra ei mai mult distanţa. Starea de spirit este în general bună.

Horoscop 24 septembrie Gemeni

Astăzi este foarte posibil să vă confruntaţi cu probleme de sănătate. Dificultăţile fac şi ele parte din viaţă. Încercaţi să vă conservaţi energia şi să apreciaţi momentele simple şi plăcute ale fiecărei zile.

Horoscop 24 septembrie Rac

Chestiunile de ordin practic vă ajută astăzi să vă păstraţi mintea limpede. Sunteţi în formă pentru că cineva drag vă răsfaţă. Nişte veşti din zona afacerilor se lasă încă aşteptate. Nu disperaţi, totul va fi bine!

Horoscop 24 septembrie Leu

În această perioadă aveţi nevoie de mai multă interacţiune umană. Contactul cu alte persoane vă dinamizează, vă binedispune şi vă încarcă pozitiv. Încercaţi să fiţi mai receptivi la propunerile celorlalţi.

Horoscop 24 septembrie Fecioară

La voi cuvântul de ordine este odihnă. E o zi plăcută, chiar dacă cu anumite lucruri veţi rămâne în urmă. Nu vă faceţi complexe, curând o sumedenie de solicitări vă vor face extrem de activ. Prudenţă maximă!

Continuarea, pe Jurnalul.ro.

 

×
Parteneri
x close