Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 25 IULIE. Banii nu vor mai fi o problemă pentru nativii acestei zodii

HOROSCOP 25 IULIE. Banii nu vor mai fi o problemă pentru nativii acestei zodii

HOROSCOP 25 IULIE. Banii nu vor mai fi o problemă pentru nativii acestei zodii
Sursa foto: foto: Pixabay.com
24 Iul 2019   •   22:32

Horoscop 25 iulie. Iată ce ne rezervă astrele pentru ziua de joi.

Horoscop 25 iulie Berbec

Aveţi o grămadă de şanse de a vă îmbunătăţi situaţia financiară, îndeosebi dacă renunţaţi la proiectele prea complicate, care nu se vor finaliza decât foarte greu, după prea mult timp.Nu vă suprasolicitaţi.

Horoscop 25 iulie Taur

Iniţiativele voastre sunt primite cu bunăvoinţă de colegi, de şefi, dar nu şi de membrii familiei. Aveţi nevoie de multă energie pentru a convinge pe toată lumea implicată că sunt toţi favorizaţi.Fiţi obtimişti.

Horoscop 25 iulie Gemeni

Este bine să nu daţi importantă agresivităţii celor din jur şi invidiei cauzate de gratificaţiile primite continuu. Încercaţi să profitaţi de energia vitală deosebită pentru a definitiva toate restanţele.

Horoscop 25 iulie Rac

După conflictele deschise de către şefi, astăzi urmează un fel de consens general. Motivul îl cunoaşteţi foarte bine numai dv. Vă pricepeţi să stabiliţi relaţii durabile şi avantajoase. Financiar staţi bine.

Horoscop 25 iulie Leu

Nu adversarii vă creează cele mai mari probleme, ci prietenii cei mai apropiaţi şi colegii de serviciu. Din nefericire nici persoană iubită nu vă ajută aşa cum a promis. Vă puteţi baza în schimb pe rude.

Continuarea, pe Jurnalul.ro.

 

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close