Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 25 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii au atenționare la bani, Leii au puterea de a-și face singuri destinul

Horoscop 25 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii au atenționare la bani, Leii au puterea de a-și face singuri destinul

Horoscop 25 iunie 2022. Nu e cazul să dezvoltăm rezistență la schimbare - după entuziasmul zilelor trecute este posibil să avem un moment de reținere.

Horoscop 25 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii au atenționare la bani, Leii au puterea de a-și face singuri destinul
de Gabriel Dano    |    25 Iun 2022   •   08:46

Horoscop 11 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru toate zodiile.

Horoscop 25 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec

Atenție la bani. Nu aveți bani pentru lucrurile pe care vreți să le faceți. Nu e o noutate - asta persistă de mult pe harta voastră, de aceea trebuie să fiți mai creativi decât alții care au bani.

Horoscop 25 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur

Ingeniozitatea acestei zile este absolut superbă. Vă ajutați singuri, voi sunteți cheia succesului, talentele voastre și rigurozitatea voastră.

Horoscop 25 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni

Lucrurile se pot schimba în bine fără să participați la ele. Observați-le și lăsațile să curgă. Uneori nu e cazul să intervenim.

Horoscop 25 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac

Minunile astrale ale acestei zile pot aduce un prieten în viața voastră sau reactivează pe cineva care vă oferă un mare suport sau iubire.

Horoscop 25 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

Putere. Pur și simplu ei își fac destinul, ei se ghidează singuri și sunt un model pentru cei din jur. Au suporteri.

Horoscop 25 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară

Călătorii, azi, dar practice sau rezolvă ceva la drum. În tot cazul, au un beneficiu de pe urma unor deplasări sau măcar vizite. 

Horoscop 25 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanță

Alături de partenerul de viață sau o persoană apropiată, au un spor, obțin un beneficiu pentru sănătate sau primesc un cadou.

Horoscop 25 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion

Și ei sunt foarte conectați la omul apropiat cu care colaborează foarte bine. Mai ales spre seară au și o dispoziție tandră, duioasă.

Horoscop 25 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător

Lucruri practice, ceva activități făcute cu foarte mare plăcere și sunt mulțumiți că au mai învățat ceva, au deprins sau au început să se priceapă la ceva.

Horoscop 25 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn

Ziua aduce o bună relație cu copiii, dorința de a deveni părinți pentru unii sau bunici. În tot cazul, inima li se deschide. Foarte bună zi și pentru hobby-uri și pasiuni practice.

Horoscop 25 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător

Au nevoie de concentrare. Unii își încarcă bateriile - e o zi de wellness, își fac bine și au grijă de corp. Alții au grijp de mediu și își fac curățenie în casă sau o casă mai frumoasă.

Horoscop 25 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Pești

Minunată zi pentru vizite și discuții importante, adânci, de susținere. Știu să folosească informațiile, veștile, complimentele și susținerile în folosul lor pentru a de împinge mai departe.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close