Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 25 mai 2019. Atmosferă apăsătoare pentru Balanțe, noroc pentru Săgetători

Horoscop 25 mai 2019. Atmosferă apăsătoare pentru Balanțe, noroc pentru Săgetători

Horoscop 25 mai 2019. Atmosferă apăsătoare pentru Balanțe, noroc pentru Săgetători
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
24 Mai 2019   •   12:34

Horoscop Berbec. Viaţa de familie este în centrul atenţiei pentru că aici au loc evenimente cu iz de sărbătoare. Aveţi ceva de celebrat împreună sau există un motiv de bucurie deplină ce vă adună pe toţi, cu mic şi mare, la un loc. Este atmosfera ideală pentru o reuniune de familie  – la o aniversare, la un botez, la o logodnă – ceva care animă spiritele şi vă face pe toţi mai veseli şi mai optimişti, datorită unor astfel de momente. Vă recăpătaţi cu toţii cheful de viaţă şi plăcerea de a vă distra. Copiii sunt cei care înveselesc cel mai uşor atmosfera ca atare toate activităţile zilei vor gravita în jurul lor: cu ei la joacă, la lecţii, la film…

Horoscop Taur. Viaţa de familie poate cunoaşte azi o schimbare minunată, şi trebuie să te adaptezi din mers, ca să nu pierzi acel moment superb!  Copiii sunt în centrul atenţiei, pentru că ei vor să stai mai mult cu ei, să le oferi mai mult, iar atmosfera acesta îţi prieşte de minune. Pentru unele cupluri, poate fi ziua unei veşti de milioane cu privire la o viitoare venire pe lume a unui copil, în timp ce altele discută mult mai serios şi mai clar despre o posibilă căsătorie. Dacă aceste planuri sunt acum preocupările tale principale, sunt mari şanse să primeşti veşti excelente în acest sens sau chiar să faci un pas mare şi bun înainte printr-o decizie deosebită sau o iniţiativă majoră! Iubeşti şi eşti iubit aşa cum îţi doreşti!

Horoscop Gemeni. Nu are rost să te tot perpeleşti în aşteptarea unor vremuri mai bune, când ele sunt chiar aici, la dispoziţia ta. Totul e să vrei şi tu să le vezi, pentru că dacă îl iei pe nu în braţe şi spui tuturor cât de nefericit eşti, această stare prinde putere şi o faci să crească şi mai şi. Renunţă din acest moment la o atitudine de victimă, de perpetuu nefericit, şi începe să înlocuieşti aceste gânduri şi cuvinte cu unele diametral opuse. Ai să vezi cum îţi creşte vibraţia şi, de la cel mai mare pesimist trist şi îngrijorat de orice, devii un om încrezător luminos şi sigur pe puterile sale. Totul e să faci tu această schimbare de optică, şi asta cât mai curând!

Continuarea, pe jurnalul.ro

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close