Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 26 iulie - 1 august 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele obțin beneficii interesante în urma negocierilor, Vărsătorii au un succes financiar considerabil

Horoscop 26 iulie - 1 august 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele obțin beneficii interesante în urma negocierilor, Vărsătorii au un succes financiar considerabil

Horoscop 26 iulie - 1 august 2021, cu Camelia Pătrășcanu. O săptămână care ne cere să fim foarte tactici, mai ales la începutul ei, ca după aceea, după ce am observat ce se întâmplă în jurul nostru, să putem acționa, mai ales miercuri și joi, decisiv. Putem avea rezultate bune prin curaj, îndrăzneală. În weekend suntem preocupați de bani.

Horoscop 26 iulie - 1 august 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele obțin beneficii interesante în urma negocierilor, Vărsătorii au un succes financiar considerabil
Sursa foto: Antena 3
de Gabriel Dano    |    25 Iul 2021   •   09:46

Horoscop 26 iulie - 1 august 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, luni și marți, atenție la ce se întâmplă în jurul vostru. Trebuie să ascultați cu atenție, dar și să citiți printre rânduri intențiile adevărate ale oamenilor din jurul vostru. Miercuri, joi și vineri, curajul este la cote înalte. Puteți lua niște decizii care dirijează cum vreți voi evenimentele. În weekend, aveți spor în tot ceea ce vă propuneți.

Horoscop 26 iulie - 1 august 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri, luni și marți, mult sprijin din partea prietenilor sau a unor persoane care nu vă sunt atât de apropiate, dar de care vă leagă un interes comun. Miercuri sau joi vă inspiră o idee neașteptată potrivită pentru voi din partea unor persoane cu care colaborați. În weekend lucrurile ies cum vă doriți.

Horoscop 26 iulie - 1 august 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, aspecte frumoase la început de săptămână, mai ales din punct de vedere financiar. Pentru miercuri și joi, aspecte sociale foarte bune, întâlniri. În weekend, relaxare și încărcarea bateriilor în discreție.

Horoscop 26 iulie - 1 august 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci, totul felul de probleme juridice, care sunt rezolvate. Miercuri și joi pot aduce confruntări cu șefi, autorități sau diverși funcționari de care depindeți în acest moment. E bine să aveți argumnente foarte clare. În weekend, alături de prieteni.

Horoscop 26 iulie - 1 august 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei, un început de săptămână foarte favorabil pentru a primi lucruri bune din partea celorlalți. Sunt ajutați, sunt sprijiniți, lăudați sau găsesc persoane care să le facă treaba. Miercuri și joi, gândul lor merge departe, fie la persoane aflate la distanță, fie la planuri și proiecte. În weekend, se țin de treabă mai departe.

Horoscop 26 iulie - 1 august 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Luni și marți au zile bune pentru întâlniri cu alte persoane. Fac o impresia minunată, pentru că au vorbele la ele. Pentru miercuri și joi, își cântăresc foarte atent atuurile și ce merită să primească pentru ele. Știu să obțină ce au nevoie, negociază destul de strict, au și argumente pentru asta. În weekend, călătorii sau vești interesante de la persoane cu care nu s-au mai văzut de mult.

Horoscop 26 iulie - 1 august 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Balanțele au multă muncă luni și marți, dar foarte eficientă. Lucrează nu atât pentru bani, ci pentru recunoaștere sau mândria de a fi terminat o etapă dificilă. Miercuri și joi, foarte exigente cu familia, dar și cu colegii de lucru. În weekend sunt foarte surprinse de gesturile pe care partenerul sau alții le fac pentru ele.

Horoscop 26 iulie - 1 august 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Creativi și imaginativi, luni și marți. Pot să-și modeleze agenda, nu sunt încăpățânați și nu bat lucrurile în cuie, se pot adapta la evenimentele care vin. Miercuri și joi sunt un pic mai riguroși și pun presiune și pe cei din jur. Joi pot apărea chestiuni juridice de lămurit. În weekend, alături de partener.

Horoscop 26 iulie - 1 august 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Luni și marți, colaborare, cooperare în familie, repară sau recondiționează ceva. Cumva fac o economie prin asta, sunt mulțumiți de rezultate. Miercuri și joi sunt într-o mare formă, au și umor. În weekend, atenție la sănătate și o schimbare binevenită în viața lor.

Horoscop 26 iulie - 1 august 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Luni și marți, primesc foarte multe informații sau caută ei informațiile pentru a se lămuri în legătură cu un aspect juridico-birocratic. Pot face și drumuri sau contactează persoane care le pot da niște răspunsuri. Sunt foarte concentrați pe munca lor miercuri și joi și pot avea rezultate bune în special joi. În weekend, alături de familie - încearcă niște activități inedite.

Horoscop 26 iulie - 1 august 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Vărsătorii, productivi luni și marți, chiar pot câștiga bani sau munca pe care o fac duce la un succes financiar considerabil, nu foarte greu. Pentru miercuri și joi, întâlniri, drumuri, ședințe, multe vorbe care se rostesc și multe planuri. Au o perspectivă foarte bune. În weeekend, alături de familie.

Horoscop 26 iulie - 1 august 2021, cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Peștii sunt într-o formă foarte bună luni și marți, au o intuiție foarte bună și se adaptează foarte bine astfel încât, miercuri și joi, pot pune problema în avantajul lor din punct de vedere financiar. Își știu foarte bine atuurile și fac și treabă bună. Primesc, deci, banii pe merit pentru lucrurile pe care le realizează. Vineri și sâmbătă, drumuri cu scop lucrativ, scot bani sau au niște beneficii în urma vizitelor și drumurilor pe care le fac.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close