Antena 3 Horoscop HOROSCOP 26 IULIE. Gemenii se lasă conduși de simțuri, Leii sunt admirați

HOROSCOP 26 IULIE. Gemenii se lasă conduși de simțuri, Leii sunt admirați

25 Iul 2019   •   18:21
HOROSCOP 26 IULIE. Gemenii se lasă conduși de simțuri, Leii sunt admirați
Sursa foto: Foto: Pixabay.com

HOROSCOP 26 IULIE. Berbec. Ai o idee în minte care prinde contur din ce în ce mai bine şi te îndeamnă să o şi pui în aplicare. Nu mai aştepta, bate fierul cât e cald, pentru că atunci când vei începe s-o pui în practică, se vor ivi noi şi noi detalii care, într-un final, vor forma un tot demn de laudă! Fii conştient că nu merge totul strună impecabil, ci chiar dacă vei mai da în bară pe parcurs, chiar dacă îţi vei mai pierde încrederea, până la urmă toate vor ieşi ca la carte. Ai de învăţat şi din mers, nu le ştii pe toate de la început, dar cel mai important e să pui mâna pe unelte şi să începi să clădeşti ceea ce ai acum în minte.

HOROSCOP 26 IULIE. Taur. Ştii că nu eşti mulţumit de nivelul pe care te afli şi că trebuie neapărat să faci ceva nou şi curajos, dar deşi dorinţa există, nu ştii de unde să începi! Vrei să fie ceva măreţ, perfect, şi pentru că ai pretenţii atât de ridicate, nu prea îţi vine ideea aceea strălucită care să te ducă direct acolo, pe culmea cea mai înaltă! Acum contează să facă ceva, orice, în direcţia sperată, ca atare trebuie să-ţi iei inima în dinţi şi să aşezi o cărămidă la acel succes viitor. Uneori e bine să aşezi în acelaşi coş mai multe resurse, chiar fără legătură între ele, şi când vor fi suficient de multe şi de variate, vei începe să descoperi ce poţi face cu ele. Asta faci şi tu: culegi idei, căci va apărea şi liantul potrivit care le va uni!

HOROSCOP 26 IULIE. Gemeni. Tu ai un talent special de a simţi chiar şi cele mai subtile energii din jurul tău, şi le simţi atât de puternic, încât ştii să le descifrezi corect, să le valorifici în favoarea ta sau să tragi un semnal de alarmă la nevoie. Dacă sunt energii negative, vei şti să te protejezi de ele şi să le elimini; dacă sunt energii pozitive, vei şti să te învălui în ele şi să le amplifici în beneficiul tău. Lasă-te condus de simţurile tale fine, pentru că ele vor fi cel mai corect instrument de măsură a vibraţiilor mediului în care te afli. Dacă simţi că intri într-un spaţiu nefast, vei ieşi imediat de acolo, pentru că ceva îţi spune stop. Simţi uşor şi intenţiile oamenilor, astfel încât să ştii cum să relaţionezi cu ei.

HOROSCOP 26 IULIE. Rac. Este un moment bun să duci la sfârşit un proiect care a consumat mari resurse de energie şi timp, dar eşti mulţumit pe deplin de nivelul la care ai ajuns. Eşti în acel punct în care poţi privi cu mândrie la ce ai realizat. Ai urmat etapă cu etapă o strategie foarte bine gândită de la început, nu te-ai abătut de la propriul regulament iar acum culegi roadele demne de mândrie. Ai investit tot ce ai avut mai bun în tine pentru acest demers complicat, dar acum, că se termină, ţi se pare că a mers ca uns şi că n-a fost chiar aşa de greu pe cât părea la început. Zâmbeşti de satisfacţie când vezi ce a ieşit din mâinile sau mintea ta şi meriţi şi o recompensă.

HOROSCOP 26 IULIE. Leu. Eşti primit cu braţele deschise de un grup de persoane care te priveşte cu multă admiraţie şi respect. Citeşti în ochii lor cât de mult te apreciază, încât e o plăcere să te dedici lor, prin ceea ce faci. Dacă munca ta nu ar fi nici măcar remarcată, nu ai mai avea nicio satisfacţie să-ţi oferi serviciile. Dar aşa, când vezi cât de aşteptat eşti, cât de mult vor ceilalţi să-ţi stea prin preajmă, eşti mult mai motivat să te apleci asupra serviciilor pe care le pui în slujba lor. În fond, nici nu-ţi trebuie altceva decât un dram de recunoştinţă, un sincer mulţumesc şi un zâmbet ca răspuns la ceea ce ai tu de oferit.

HOROSCOP 26 IULIE. Fecioara. Ancorează-te în realitate pentru că nu e momentul să te laşi furat de iluzii şi vise deşarte. E vremea unei decizii în care trebuie să dai dovadă de claritate, de pragmatism, de siguranţă, în care nu-ţi poţi permite să te joci sau să experimentezi. Te bazezi doar pe ceea ce ştii exact, pe lucrurile scrise negru pe alb, pe fapte concrete, deci lasă promisiunile sau visele prea frumoase ca să fie adevărate. Ori de câte ori ţi se spune ceva, cere dovezi, documente, contracte scrise, pentru că intuiţia ta sună imediat clopoţelul dacă presimte că pe undeva ceva nu este foarte sigur. Nu crede decât ceea ce vezi sau poţi atinge.

Mai multe pe Jurnalul.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close