x close

HOROSCOP 26 iunie, cu Camelia Pătrășcanu. Notorietate și faimă pentru Pești, planuri de viitor pentru Lei

26 Iun 2019   •   08:57
HOROSCOP 26 iunie, cu Camelia Pătrășcanu. Notorietate și faimă pentru Pești, planuri de viitor pentru Lei

HOROSCOP. O zi cu simț al libertății, suntem morali și atragem atenția celor care nu sunt. O zi dinamică și activă, care scoate ce e mai bun din noi, spune astrologul Camelia Pătrășcanu.

HOROSCOP Berbec - adevărul tronează astăzi, mai ales în afaceri. E bine să arunce un ochi mai insistent asupra actelor.

HOROSCOP Taur - pot prinde pe cineva cu minciuna astăzi. Au foarte mult fler și de aceea știu și pe cine să creadă.

HOROSCOP Gemeni - întâlniri cu prietenii, cineva la face curte și îi tentează cu ceva și simt ei că lucrurile nu stau chiar așa, cum sunt spuse.

HOROSCOP Rac - au o zi bună la muncă, cumva se mai liniștesc lucrurile sau își impun punctul de vedere, rezultatele sunt formidabile.

HOROSCOP Leu - discută și ei despre planuri de viitor, unii de vacanță iar alții de muncă, e bine să își lase imaginația să lucreze.

HOROSCOP Fecioară - au una dintre zilele în care se felicită pentru o investiție făcută, o muncă făcută, vin niște roade pentru acțiunile din trecut.

HOROSCOP Balanță - sunt apreciate pentru judecata lor, dau sfaturi bune, sunt onorate că le sunt cerute sfaturile, lumea le apreciază și pot ajuta la împăcarea a două persoane.

HOROSCOP Scorpion - muncesc mult, dar au și rezultate chiar financiare sau știu sigur că le vor avea de pe urma muncii lor. Acte bune azi.

HOROSCOP Săgetător - o zi care aduce exuberanță, bucurie, umor, împacă pe toată lumea prin dispoziția lor, nu își fac dușmani.

HOROSCOP Capricorn - o zi care poate aduce duioșie, sensibilitate, bine ar fi să o exprime, mai ales în viața de familie, persoanele în vârstă ar avea nevoie de atenția lor sau chiar de un ajutor financiar.

HOROSCOP Vărsător - au idei și întâlniri, discuțiile pe care le au cu persoane bine pregătite inspiră, își caută informații, își răspund la anumite întrebări.

HOROSCOP Pești - o zi care poate aduce faimă și notorietate, dacă sunt la înălțimea funcției și se poartă cu demnitate și corectitudine.

 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati