Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 26 iunie, cu Camelia Pătrășcanu. Notorietate și faimă pentru Pești, planuri de viitor pentru Lei

HOROSCOP 26 iunie, cu Camelia Pătrășcanu. Notorietate și faimă pentru Pești, planuri de viitor pentru Lei

HOROSCOP 26 iunie, cu Camelia Pătrășcanu. Notorietate și faimă pentru Pești, planuri de viitor pentru Lei
26 Iun 2019   •   08:57

HOROSCOP. O zi cu simț al libertății, suntem morali și atragem atenția celor care nu sunt. O zi dinamică și activă, care scoate ce e mai bun din noi, spune astrologul Camelia Pătrășcanu.

HOROSCOP Berbec - adevărul tronează astăzi, mai ales în afaceri. E bine să arunce un ochi mai insistent asupra actelor.

HOROSCOP Taur - pot prinde pe cineva cu minciuna astăzi. Au foarte mult fler și de aceea știu și pe cine să creadă.

HOROSCOP Gemeni - întâlniri cu prietenii, cineva la face curte și îi tentează cu ceva și simt ei că lucrurile nu stau chiar așa, cum sunt spuse.

HOROSCOP Rac - au o zi bună la muncă, cumva se mai liniștesc lucrurile sau își impun punctul de vedere, rezultatele sunt formidabile.

HOROSCOP Leu - discută și ei despre planuri de viitor, unii de vacanță iar alții de muncă, e bine să își lase imaginația să lucreze.

HOROSCOP Fecioară - au una dintre zilele în care se felicită pentru o investiție făcută, o muncă făcută, vin niște roade pentru acțiunile din trecut.

HOROSCOP Balanță - sunt apreciate pentru judecata lor, dau sfaturi bune, sunt onorate că le sunt cerute sfaturile, lumea le apreciază și pot ajuta la împăcarea a două persoane.

HOROSCOP Scorpion - muncesc mult, dar au și rezultate chiar financiare sau știu sigur că le vor avea de pe urma muncii lor. Acte bune azi.

HOROSCOP Săgetător - o zi care aduce exuberanță, bucurie, umor, împacă pe toată lumea prin dispoziția lor, nu își fac dușmani.

HOROSCOP Capricorn - o zi care poate aduce duioșie, sensibilitate, bine ar fi să o exprime, mai ales în viața de familie, persoanele în vârstă ar avea nevoie de atenția lor sau chiar de un ajutor financiar.

HOROSCOP Vărsător - au idei și întâlniri, discuțiile pe care le au cu persoane bine pregătite inspiră, își caută informații, își răspund la anumite întrebări.

HOROSCOP Pești - o zi care poate aduce faimă și notorietate, dacă sunt la înălțimea funcției și se poartă cu demnitate și corectitudine.

 

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close