Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 26 IUNIE. Racii sunt pregătiți să ierte, Leii intră într-un anturaj greșit

HOROSCOP 26 IUNIE. Racii sunt pregătiți să ierte, Leii intră într-un anturaj greșit

HOROSCOP 26 IUNIE. Racii sunt pregătiți să ierte, Leii intră într-un anturaj greșit
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
25 Iun 2019   •   20:48

HOROSCOP 26 IUNIE. Berbec. Tu eşti cheia oricărei probleme, pentru că nimeni nu te întrece când vine vorba de creativitate! Îţi pui în  joc toate talentele, pentru că tu ai curajul de a încerca şi soluţii pe care alţii le evită din teama de a nu da în bară. Tu, în schimb, ai suficient curaj pentru a încerca şi alte variante, unele originale, altele ciudate, pentru că ştii sigur că totul are o soluţie, dacă eşti dispus să încerci. Alţii spun din start că nu se poate, dar la tine nu există nu se poate! Se poate orice, dacă vrei! Iei taurul de coarne şi oferi cea mai bună soluţie, spre uimirea tuturor celor reticenţi şi fricoşi.

HOROSCOP 26 IUNIE. Taur. Nu te mulţumi cu nivelul la care ai ajuns, chiar dacă pare, în acest moment, maximum la care puteai visa! Mai ai potenţial, se poate şi mai bine de atât, deci mai caută un nivel superior celui de faţă. Ţinteşte şi mai sus, nu te opri din urcuş, pentru că planul la care ai ajuns acum şi de care eşti mândru e de fapt punctul de start spre ceva şi mai sus, şi mai bun, şi mai provocator, de care eşti perfect capabil! Ai nevoie de stimulente doar, şi acestea vin de pretutindeni, de la oamenii care te apreciază şi care au încredere în puterile tale. Când ei sunt atât de generoşi în laude, îi crezi şi, de dragul lor prinzi curaj să treci la etajul următor, orice ar cere acesta!

HOROSCOP 26 IUNIE. Gemeni. Nu te lua după prima informaţie care îţi parvine azi, pentru că nu va dura mult şi ar putea apărea detalii în plus, poate mult mai utile decât cele sosite în primă instanţă. E bine să te informezi din mai multe surse, pentru că aşa vei fi mai sigur de ceea ce afli. Veştile care sosesc azi pot deschide direcţii complet noi faţă de ceea ce credeai că trebuie să faci, de aceea cel mai indicat ar fi să aduni mai multe idei, planuri sau soluţii şi abia apoi să discerni care ţi se potriveşte cel mai bine. Altceva e să ai un plan de rezervă decât o singură cale de mers!

HOROSCOP 26 IUNIE.  Rac. Oricât de supărat ai fi pe cineva care te-a rănit, azi eşti copleşit de dorinţa de a trece totul cu vederea şi a vă mai acorda unul altuia o şansă. O veche iubire poate reînvia, o prietenie pierdută poate continua, o situaţie care te-a jignit ar putea fi reparată cu succes, dar totul vine din capacitatea ta de a lăsa inima să dicteze tonul. Ego-ul tău ţi-ar putea spune că nu laşi garda jos, să fii tare şi să arăţi celuilalt că nu se poate juca aşa cu tine, dar inima ta, chiar şi aşa slabă şi fragilă cum e ea, tânjeşte după împăcare! Oferă-ţi această şansă de ierta şi de a cere iertare, pentru că nu-ţi place, recunoaşte, această situaţie!

HOROSCOP 26 IUNIE. Leu. Anturajul în care ai nimerit îţi este neprielnic, pentru că te influenţează negativ. Ai în jur doar oameni trişti, săraci, bolnavi, cu tot felul de probleme care văd în tine o ureche bună de ascultat sau un umăr de plâns şi te monopolizează cu ale lor. Oricât ai încerca să pleci din acel mediu, nu vei scăpa de discuţiile cu tentă negativă, încât, la finalul zilei, vei vedea că nu eşti deloc în apele tale, ci începi să gândeşti ca ei. Încearcă să găseşti în preajma ta măcar un cârlig de speranţă sau de veselie de care să te agăţi, pentru că anturajul acesta îţi face rău!

HOROSCOP 26 IUNIE. Fecioara. Conflictele dintre generaţii se pornesc de la orice, dar noroc că eşti tu acolo ca să-i aşezi la masa tratativelor şi a-i ajuta – sau obliga – să ajungă la un compromis. Adevărul poate fi undeva la mijloc, de aceea e nevoie de un arbitru imparţial aşa ca tine pentru a judeca la rece situaţia şi a oferi o soluţie care să mulţumească ambele tabere. Sigur există o cale de mijloc de care pot profita şi unii şi alţii, dar, pentru că fiecare o ţine pe a sa, nimeni nu o găseşte. De aceea eşti tu de faţă, pentru a oferi o idee salvatoare acceptabilă, reciproc avantajoasă, pe cale amiabilă.

Mai multe pe jurnalul.ro.

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close