Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 27 iunie, cu Camelia Pătrășcanu. Racii au nevoie de ajutorul prietenilor, Peștii au o întâlnire fericită

Horoscop 27 iunie, cu Camelia Pătrășcanu. Racii au nevoie de ajutorul prietenilor, Peștii au o întâlnire fericită

Horoscop 27 iunie, cu Camelia Pătrășcanu. Racii au nevoie de ajutorul prietenilor, Peștii au o întâlnire fericită
27 Iun 2019   •   09:17

HOROSCOP. O zi uraniană astăzi, apar surprize de tot felul, dar bune, ne spune Camelia Pătrășcanu.

HOROSCOP Berbec - financiar stau foarte bine, vor vedea că ce au muncit fie le aduce bani, fie le vine o idee extraordinară care se va dovedi spornică financiar.

HOROSCOP Taur - inspirație, intuiție, fler în afaceri, au idei grozave și ar fi bine să le pună în practică.

HOROSCOP Gemeni - sunt scutiți de o problemă sau pot descoperi că soluția unei probleme era sub nasul lor, o văd și o aplică.

HOROSCOP Rac - o zi în care prietenii pot fi de mare ajutor. Pot cunoaște o persoană benefică, care le poate facilita rezolvarea unor probleme.

HOROSCOP Leu - vin cu o idee de schimbare. Nu stau la comentarii. Poate fi un proiect mai vechi sau o pornire spontană, instinct pe care trebuie să îl asculte.

HOROSCOP Fecioră - primesc o veste neașteptată și este una foarte bună, le dă posibilitatea să evolueze mai departe.

HOROSCOP Balanță - au o zi în care pot primi un cadou, nu neapărat material, poate fi o laudă, o apreciere, un compliment.

HOROSCOP Scorpion - vorbim de o schimbare de comportament, pentru a convinge pe cineva sau a coopera mai bine, este o mișcare foarte inteligentă.

HOROSCOP Săgetător - muncă multă astăzi, dar este o muncă reușită, poate fi o schimbare fericită.

HOROSCOP Capricorn - surprize făcute altora, inspirate, mai ales dacă așa își exprimă dragostea. Poate ar fi bine să nu fie zgârciți cu cuvintele.

HOROSCOP Vărsător - pun accent pe casă, cămin, zona lor de siguranță. Cu alte cuvinte, au sentimentul că stăpânesc lucrurile.

HOROSCOP Pești - întâlniri supriză, ei le solicită, sunt foarte bune și fericite. S-ar putea ca unii să își facă un cadou, cam cheltuie, dar poate e bine pentru sufletul lor.

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close