Antena 3 Horoscop HOROSCOP 27 octombrie 2019. Zi tensionată pentru Raci. Săgetătorii se lasă duși de val

HOROSCOP 27 octombrie 2019. Zi tensionată pentru Raci. Săgetătorii se lasă duși de val

27 Oct 2019   •   09:07
HOROSCOP 27 octombrie 2019. Zi tensionată pentru Raci. Săgetătorii se lasă duși de val
Sursa foto: Foto: Pixabay.com

Horoscop 27 octombrie 2019 – Berbec: Este ziua în care vei simți nevoia să impui anumite restricții, dar nu cele potrivite ci doar pe cele care îți convin ție și nu e deloc corect, nici față de tine, nici față de ceilalți.

Horoscop 27 octombrie 2019 – Taur: Este important să îți păstrezi calmul, chiar dacă nu ți se pare mare lucru. Dacă vei rămâne calm, vei reuși nu doar să rezolvi ce ți-ai propus, măcar în parte și o vei face și cu plăcere.

Horoscop 27 octombrie 2019 – Gemeni: Există riscul să nu mai vezi pădurea din cauza copacilor în relațiile cu cei dragi. Ai tendința de a ține cont doar de nevoile și plăcerile tale.

Horoscop 27 octombrie 2019 – Rac: Este o zi tensionată, cu numeroase momente în care te-ai putea simți copleșit de propriile emoții. Ar fi bine să îți temperezi aceste porniri și să îți găsești preocupări frumoase.

Horoscop 27 octombrie 2019 – Leu: Ar fi bine să fii mai atent decât de obicei la ce spui și cui te adresezi. Există riscul să creezi conflicte gratuite cu cei din anturajul apropiat.

Horoscop 27 octombrie 2019 – Fecioară: S-ar putea să te atragă puțin prea mult ideea de a refuza solicitările unor persoane dragi, cu pretexte elaborate, bine puse la punct, dar departe de adevăr.

Horoscop 27 octombrie 2019 – Balanță: Sunt posibile conflicte acute cu membrii familiei, din motive care îți sunt cunoscute, dar nu înțelegi de ce încearcă toți să lămurească totul acum.

Horoscop 27 octombrie 2019 – Scorpion: S-ar putea să te amesteci în toate discuțiile pe care le poartă cei din jur, inclusiv cele pe un ton ridicat sau să refuzi orice fel de dialog, chiar și dacă vei fi provocat.

Horoscop 27 octombrie 2019 – Săgetător: Ai putea ajunge la concluzii greșite, dacă te lași dus de valul comparațiilor între tine și prieteni sau chiar unul dintre protectori.

Citeşte întreaga ştire pe Libertatea.

×
Subiecte în articol: Horoscop zilnic
Parteneri
x close