Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 27 septembrie. Racii au de partea lor un duh care le îndeplinește dorințele. Taurii au așteptări nesperate

HOROSCOP 27 septembrie. Racii au de partea lor un duh care le îndeplinește dorințele. Taurii au așteptări nesperate

HOROSCOP 27 septembrie. Racii au de partea lor un duh care le îndeplinește dorințele. Taurii au așteptări nesperate
26 Sep 2019   •   16:03

Horoscop Berbec. Adu-ţi aminte de câte ori ai aşteptat ceva de la viaţă şi ai primit doar pentru că ai avut încredere în forţa visului tău de realizare. Fă la fel şi acum, tocmai pentru că ai deja antecedente foarte bune, şi investeşte toată forţa gândului tău pozitiv într-o singură direcţie. Ceea ce porneşti acum va duce uşor spre succes datorită modului foarte optimist în care priveşti lucrurile, deci hai, la drum cu capul sus, trăgându-ţi energia şi motivaţia din vechile tale succese. Ştii bine că se poate, ştii bine că ai reuşit şi altădată în situaţii similare, deci ajunge doar să repeţi reţeta cu aceeaşi pasiune vie! Trecutul e sursa energiei tale actuale.

 

Horoscop Taur. Aştepţi iubire de la o anumită persoană, aştepţi veşti bune doar dintr-o singură direcţie, îţi legi aşteptările de o singură pasiune, or lucrurile bune pot apărea din sute de direcţii interesante. Fii deschis la alternative, nu-ţi seta visele spre un unic scop, pentru că ar putea trece pe lângă tine multe alte idei la fel de bune. Fii gata să primeşti şi lucruri noi, pe care nici nu le-ai remarcat înainte, tot aşa cum trebuie să fii gata să renunţi la alte idei, pentru că nu sunt singurele bune în această situaţie. Ia vezi câte feluri ai în meniu, nu doar cel pe care îl consumi din obişnuinţă de fiecare dată!

 

Horoscop Gemeni. Nu aştepta ca visele tale să se împlinească de la sine. Da, vei ajunge acolo cândva, dar, dacă ai lua frâiele acestei acţiuni, roadele se vor arăta mult mai repede. Este deci o chestiune de voinţă, de liber arbitru, de implicare personală, în ceea ce vrei să obţii, pentru că drumul ar fi mult mai scurt dacă ai putea conduce tu maşinăria către succesul dorit. A spera să se întâmple minuni din senin sau a sta la cheremul altora care ţi-au promis să te ajute, nu ar fi decât o prelungă aşteptare, când succesul e mult mai aproape de tine dacă pui mâna pe unelte chiar tu.

 

Horoscop Rac. Pune-ţi o dorinţă, pentru că azi ai de partea ta un duh prietenos care e pregătit să-ţi asculte toate comenzile! Nu e o joacă, e chiar ceva cât se poate de real, dar pentru ca dorinţa ta să devină realitate, trebuie să te concentrezi numai asupra viitorului. Nu-ţi mai aminti că ai mai trecut prin astfel de momente şi nimic n-a ieşit, că ai mai avut astfel de dorinţe şi nu s-au materializat, pentru că a face comparaţie mereu cu trecutul nu e decât o formă de a-ţi tăia singur creanga de sub picioare. Crede cu tărie în visul tău şi apoi lasă duhul tău bun să se ocupe de el! Tu eşti doar sursa dorinţei, deoarece mijloacele de a ajunge la concretizare chiar nu mai sunt treaba ta: aşteaptă miracolul!

 

Horoscop Leu. Priveşti spre viitor cu un dram de nesiguranţă, pentru că în planurile tale mai sunt implicate şi alte persoane, dar care nu participă aşa cum ar trebui. Depinzi cumva de contribuţia lor, care nu se ridică la nivelul aşteptărilor tale, de aceea eşti un pic demoralizat când îi vezi că dau bir cu fugiţii, se eschivează, refuză orice propunere din partea ta. Nu te mai gândi la câte ai făcut tu pentru ei, cu alte ocazii, pentru că aşa e viaţa, inechitabilă. Ei uită că le-ai stat alături de câte ori au avut nevoie iar acum, când şi-ar putea întoarce serviciile faţă de tine, bat în retragere în cel mai egoist mod.

Continuarea pe Jurnalul.ro.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close