Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 28 august 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Fecioarele au parte de surprize, Peștii sunt complimentați și apreciați

Horoscop 28 august 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Fecioarele au parte de surprize, Peștii sunt complimentați și apreciați

Horoscop 28 august 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. O zi frumoasă în care putem face cu forțele noastre și cu mâinile noastre lucruri extraordinare.

Horoscop 28 august 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Fecioarele au parte de surprize, Peștii sunt complimentați și apreciați
de Gabriel Dano    |    28 Aug 2021   •   09:24

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 28 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, se pot distra învățând lucruri noi, o abilitate nouă. Își dau seama că le place lucrul acesta și poate fi productiv sau integrat în afacerea sau activitatea lor profesională.

Horoscop 28 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Pentru Tauri, sunt într-o formă extraordinară, foarte spontani și veseli, dar nu suportă presiuni, deci trebuie să facă lucrurile doar așa cum vor ei și când vor ei. Foarte imaginativi și creativi astăzi, relații bune și cu copiii.

Horoscop 28 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Pentru Gemeni, parcă ar fugi de lume, s-ar ascunde undeva sau voiajează mental fie că văd filme, fie că citesc - se izolează în lumea lor, dar așa se simte bine, își încarcă bateriile.

Horoscop 28 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Ziua le aduce frumoase întâlniri cu prietenii, care vin cu tot felul de surprize, povești de peste mări și țări sau invitații foarte inedite. Fac ceva drumuri și le pică foarte bine.

Horoscop 28 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Leii sunt foarte riguroși, țin la un anumit cadru sau la anumite măsuri, norme și reguli ca lucrurile să funcționeze bine pentru ei. Fie organizează pe toată lumea, fie își fac programul lor și nu-i interesează de alții.

Horoscop 28 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Foarte bună zi, fie pentru călătorii, pe care și le pregătesc sau chiar le fac astăzi. Au parte de foarte multe surprize. E o zi minunată.

Horoscop 28 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Pentru Balanțe, primesc foarte mult ajutor de la ceilalți. Toată lumea încearcă să le împace sau ele apelează la ajutor. Complimente și daruri chiar materiale.

Horoscop 28 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Pentru Scorpioni, ziua le aduce bună înțelegere cu oamenii, partenerul de viață, care poate veni cu niște idei. Dacă se lasă ghidați, conduși de fler, de intuiție de tact, de diplomație și dragoste, atunci ies lucrurile bine și-și bucură și omul drag.

Horoscop 28 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Pentru Săgetători, muncă astăzi, poate în folosul sănătății lor. Sau au de rezolvat niște lucruri profesionale, dar au mult spor și sunt foarte mulțumiți că nu au amânat și au avut energie.

Horoscop 28 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Pentru Capricorni, se înțeleg bine cu tinerii, cu copiii, sunt foarte didactici, poate face călătorii sau pot explica lucruri și deschide orizonturi noi oamenilor din preajma lor. Descurcă foarte bine actele, pentru cei care mai trec pe la birou.

Horoscop 28 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Pentru Vărsători, zi bună în familie, mai ales după-amiază. Primesc musafiri, se ocupă de averea lor, e o zi cu spor pentru ei.

Horoscop 28 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Pentru Pești, ziua le poate aduce vizite interesante, călătorii, informații foarte utile pentru ei, inclusiv pentru activitățile lor, se inspiră și cumva prind aripi pentru a face lucruri. Sunt complimentați și apreciați.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close