Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 28 octombrie. Leii au parte de vești superbe. Racii sunt plini de bani

HOROSCOP 28 octombrie. Leii au parte de vești superbe. Racii sunt plini de bani

HOROSCOP 28 octombrie. Leii au parte de vești superbe. Racii sunt plini de bani
27 Oct 2019   •   16:00

Horoscop Berbec

Fii foarte atent la deciziile cu iz definitiv pe care eşti gata să le iei, pentru că nu deţii toate informaţiile necesare pentru a face o alegere bună. Mai devreme sau mai târziu îţi vei da seama că te-ai bazat pe o informaţie greşită sau chiar rău intenţionată transmisă de cineva, anume pentru a te face să rătăceşti mai apoi pe căi incorecte. Verifică de o sută de ori datele, cifrele, detaliile oricărei acţiuni, ca nu cumva să iei de bună o situaţie mincinoasă. Că e vorba de afaceri consistente sau de evoluţia unui proiect important, cineva se interpune în treburile tale cu intenţii clar negative şi te poate face să greşeşti major, deci atenţie în ce te bagi!

Horoscop Taur

Treburile casnice te preocupă mai mult, pentru că azi ai starea necesară de a privi în jur cu mai multă atenţie la detalii. Descoperi cu această ocazie că se cer făcute reparaţii prin locuinţă, că grădina cere îngrijire, că nu ai mai făcut curăţenie de atâta vreme, că educaţia copiilor lasă de dorit. Sunt astfel de momente când descoperi cu alţi ochi micile nereguli ale vieţii de familie şi începi să le iei pe toate la puricat pentru a restabili ordinea corectă. Ai neglijat multe în ultima vreme din lipsă de timp, dar începi să-ţi faci un program riguros pentru a le aduce pe toate pe făgaşul normal.

Horoscop Gemeni

Nicăieri nu te simţi mai bine decât în medii aglomerate, printre cât mai mulţi oameni, chiar şi complet necunoscuţi. Umorul e pe buzele tuturor, iar atmosfera aceasta veselă şi relaxată e perfectă pentru a uita de toate. Se leagă uşor discuţiile, comunicarea merge excelent, dar totul e direct legat de această atitudine pozitivă pe care fiecare reuşeşte să o arate în ochii celorlalţi. Dacă fiecare face efortul de a menţine tonul pe acest nivel (relaxat, amuzant, vesel), ziua va oferi numai motive de distracţie, deci şi tu, şi ceilalţi trebuie să alungaţi din minte orice gând neplăcut care ar putea strica atmosfera. Discută doar de ceea ce-ţi face plăcere!

Horoscop Rac

Numeri sumele de care dispui şi ai motive de satisfacţie, pentru că rezultatul sună foarte promiţător! Ba chiar ai curajul să faci tot felul de planuri costisitoare cu banii tăi, şi nu te zgârceşti la nimic. Tinzi spre cele mai scumpe lucruri, spre cele mai moderne sau de lux obiecte, pentru că îţi spui, în sinea ta, că meriţi aceste daruri. Ai muncit mult ca să ajungi aici, deci ar fi cazul să-ţi permiţi şi tu o viaţă mai bună, în care să te bucuri de prosperitate, fără să te plângi de lipsuri, de economii sau de criza financiară. Dacă visezi la un obiect anume, chiar foarte scump fiind, du-te şi cumpără-l: e al tău!

Horoscop Leu

Toate bune şi frumoase la orizont, pare o zi a veştilor superbe, a evenimentelor fericite, a întâlnirilor capitale, deci fii pregătit pentru surprize dintre cele mai deosebite. Familia e principalul tău punct de atracţie, pentru că acolo se petrec cele mai interesante momente: o masă festivă, o aniversare, o nuntă, o petrecere. Oricare ar fi evenimentul care vă aduce la un loc cu mic cu mare, atmosfera este veselă, tonică, gălăgioasă, perfectă pentru a vă simţi cu toţii bine! Profită de energia pozitivă degajată de cei dragi pe care îi ai aproape.

Continuarea pe Jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close