Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 28 SEPTEMBRIE. Vești mult așteptate pentru nativii unei zodii! Succesul este aproape!

HOROSCOP 28 SEPTEMBRIE. Vești mult așteptate pentru nativii unei zodii! Succesul este aproape!

HOROSCOP 28 SEPTEMBRIE. Vești mult așteptate pentru nativii unei zodii! Succesul este aproape!
27 Sep 2019   •   16:14

Horoscop 28 septembrie. Iată ce ne rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă.

Horoscop Berbec. Chiar dacă nu ai curaj să spui chiar acum, pe loc, că planul la care visezi este În totalitate realizabil, nu te lua după senzaţia de moment. Da, poate există şi animozităţi, poate ai dat piept cu suficiente amânări şi refuzuri, dar ai să vezi într-o zi că toate aceste piedici de pe parcurs au avut rostul lor. Cui îi plac uşile trântite în nas, ai să spui? Nimănui, dar când vei ajunge la final vei înţelege, ba chiar vei aprecia, că ţi s-au dat atâtea hopuri pe parcurs, pentru că şi ele făceau parte din şcoala vieţii. Ai învăţat să lupţi, să nu renunţi, să crezi cu tărie în succesul final, să nu abandonezi, altfel cum ai fi aflat că le poţi face pe toate? Nu tot ce pare greu sau rău, la prima vedere, chiar e în dezavantajul tău!

Horoscop Taur. Viaţa de cuplu este fericită, armonioasă, paşnică, exact aşa cum îţi place ţie. Te dedici cu plăcere responsabilităţilor casnice care îţi revin, jucând rolul de părinte perfect, de soţ ireproşabil, de gospodină de nota zece sau de cap e familie demn de apreciere. Evenimentele care au loc azi la voi acasă vă dau tuturor motiv de fericire pentru că sunt rezultatul unirii forţelor tuturor, părinţi şi copii, deopotrivă. Dacă nu ai copii, cine ştie, poate se aude aşa o veste în perspectivă!

Horoscop Gemeni. Cineva îţi descrie viitorul unui proiect în lumini foarte optimiste, dar cum tu eşti o fire realistă, parcă nu te laşi păcălit atât de uşor de scenariile sale prea frumoase ca să fie adevărate. Tu nu ai nevoie doar de vorbe mari, ci de fapte, ca atare vei începe să crezi că promisiunile sale sunt posibile în clipa când va veni şi cu dovezi palpabile. Eşti destul de reticent şi aproape că refuzi ceea ce îţi propune celălalt cu mult entuziasm, pentru că, momentan, ţi se par simple iluzii.

Horoscop Rac. Relaţia care a început nu demult evoluează foarte bine şi o vezi cum creşte sub ochii tăi în cel mai promiţător sens. Vă înţelegeţi de minune, aveţi atâtea vise în comun şi vă puneţi forţele laolaltă pentru a le vedea cât mai repede împlinite. Fie că e o relaţie de dragoste care evoluează de minune, fie că e o relaţie de afaceri care se dezvoltă armonios, ai mari aşteptări de la omul din faţa ta. Ai încredere că îşi doreşte la fel de mult ca voi doi să mergeţi mai departe pe un teren paşnic şi bun, simţind, reciproc, afinitate, atracţie, interes de a fi împreună pentru un scop de care veţi beneficia şi unul şi altul. Te implici total!

Continuarea, pe Jurnalul.ro.

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close