Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 29 august. Berbecii pun presiune pe persoana iubită. Racii sunt dezamăgiți de prieteni

HOROSCOP 29 august. Berbecii pun presiune pe persoana iubită. Racii sunt dezamăgiți de prieteni

HOROSCOP 29 august. Berbecii pun presiune pe persoana iubită. Racii sunt dezamăgiți de prieteni
Sursa foto: foto- Pexels
28 Aug 2019   •   15:45

oroscop Berbec

Aşezi pe umerii persoanei iubite prea multe aşteptări, de parcă ţi-ai lega acum toate visele numai de el, dar acest lucru s-ar putea să nu îi prea convină. Cu cât te vede mai ancorat de el, cu atât s-ar putea să bată în retragere, ca atare nu te agăţa de el cu toată fiinţa ta. A proiecta asupra lui tot ce visezi e o responsabilitate mult prea mare pentru un om şi nu va înţelege corect nevoia ta imensă de a fi cu cineva, de a iubi şi a fi iubit. Pune-te un pic în pielea lui şi vezi cum te-ai simţi dacă el s-ar prinde de tine şi nu te-ar mai lăsa să respiri. Nu te-ai simţi prea bine, nu-i aşa? Şi el e în aceeaşi situaţie, deci… altuia nu-ţi face ce ţi-e nu-ţi place!

Horoscop Taur

Duci după tine nişte resentimente care ar fi trebuit să dispară demult din inima ta, dar tu nu le poţi şterge încă din memorie. La originea acestei stări negative e un conflict mai vechi care nici nu mai e valabil, a trecut, dar tu tot despre el aduci vorba. A devenit o povară pentru tine, o obsesie chiar, şi nu reuşeşti să scapi odată de sub această influenţă negativă. Ai impresia că cel cu care nu te-ai înţeles cândva te priveşte şi acum cu ostilitate sau că lumea îşi aduce aminte de problema aceea de demult, ceea ce nu e deloc adevărat. Toţi au uitat, numai tu eşti cel care se mai gândeşte la asta, deci nu mai zgândări de unul singur rana!

Horoscop Gemeni

Unii încearcă să te oprească din elan, vorbindu-ţi despre viitorul unui proiect în cei mai sumbri termeni, dar nu trebuie să asculţi ce spun aceştia. Ei nu se simt în stare să facă faţă acelei provocări şi, pentru că altădată au eşuat, vor să te influenţeze şi pe tine să te opreşti, să nici nu mai încerci. Nu te lua după ei şi implică-te serios în această acţiune care se deschide în faţa ta. Dacă ei nu au reuşit, nu înseamnă că toţi ceilalţi vor eşua ca şi ei. Tu te bazezi pe alte resurse şi, la urma urmei, fiecare cu norocul lui. Implică-te în această nouă confruntare cu încredere deplină în şansele tale, pentru că la tine va fi altfel.

Horoscop Rac

Credeai că prietenii te vor susţine într-un moment dificil, dar, în loc de încurajări care să-ţi ridice moralul, te trezeşti sub tirul criticilor lor. E un semnal de alarmă cu privire la bunele lor intenţii, deci ai tot dreptul să le pui la îndoială sinceritatea şi loialitatea. Tu nu ai fi făcut aşa, dacă ei ar fi trecut prin situaţii similare, ba chiar ai fi pus umărul alături de ei ca să depăşească hopul, pe când ei ce fac? Te judecă, te ceartă, fug de răspundere sau încearcă să te influenţeze să renunţi. Nu de asemenea ajutor ai tu nevoie acum. S-ar putea ca prietenii mai vechi să te dezamăgească, în timp ce alţii, de la care nu aşteptai nimic în mod special, să te susţină mult mai bine. Fii deci exigent cu cei pe care îi accepţi alături!

Horoscop Leu

Greu să faci pace între cele două energii care-ţi dau târcoale astăzi. Una te împinge la acţiune, să te apuci să faci ceva curajos, să nu stai pe loc. Alta te trage de mânecă şi îţi spune s-o laşi mai moale, să ai răbdare, pentru că rezultatele visate sunt încă departe. Cum tu eşti o fire activă, de felul tău, vei da până la urmă întâietate acţiunii, pentru că nu-ţi place să stai pe margine aşteptând ca lucrurile să evolueze ca melcul. Pui mâna pe unelte şi începi să construieşti chiar tu ceea ce vrei să obţii, zorind cumva lucrurile. Oricât te-ai grăbi tu, totuşi, acest proiect va dura mai mult şi tot vei ajunge să aştepţi momentul adecvat pentru toate.

Horoscop Fecioară

Reuşita proiectelor începute depinde mult de tovarăşii pe care îi atragi alături de tine pentru acelaşi scop. Trebuie să fii foarte atent la colaboratori, pentru că ai tendinţa de a aduna oameni pesimişti, negativişti, care ţi-ar putea pune doar beţe în roate la orice pas, şi degeaba ai tu chef de acţiune şi elan, dacă ceilalţi te trag înapoi ca o ghiulea prinsă de picior. Selectează cu mai multă exigenţă colegii pe care să te bazezi, pentru că nu poţi face treabă bună cu cei care se plâng întruna sau spun nu la orice hop.

Continuarea pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close