Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 29 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Racii sunt înconjurați de oameni dragi, Leii fac ordine în casă și în gânduri

Horoscop 29 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Racii sunt înconjurați de oameni dragi, Leii fac ordine în casă și în gânduri

Horoscop 29 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Deși este sâmbătă, facem lucrurile extrem de sobru și serios, chiar și distracția este după plac.

Horoscop 29 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Racii sunt înconjurați de oameni dragi, Leii fac ordine în casă și în gânduri
Sursa foto: Antena 3
de Andreea Ştefan    |    29 Ian 2022   •   09:12

Horoscop 29 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, foarte frumoasă zi, cu multe câștiguri, nu numai emoționale, ci și financiare, Cheltuieli bune, făcute cu cap sau cu bani puțini fac lucruri mari. Pot fi amfitrioni, fac distracții perfecte.

Horoscop 29 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri, ziua aduce călătorii sau cel puțin sunt cu gândul departe, măcar mental călătoresc. Se simt bine.

Horoscop 29 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, minunată zi, mai ales dacă au o persoană de încredere lângă ei care le poartă de grijă sau măcar îi ascultă. Le e drag sau dor de cei ai casei sau cei foarte apropiați de sufletul lor.

Horoscop 29 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci, și la ei aspectele pun foarte mult preț pe relații. Întâlnirile sunt importante azi, cu cine petrec timpul este foarte valoros și au nevoie de discuții care să îi inspire. 

Horoscop 29 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei, muncă astăzi, muncă organizatorică, poate nu la birou, dar au de pus niște lucruri la punct și e posibil ca mulți Lei să arunce multe obiecte inutile din casă sau emoții de care nu mai au nevoie.

Horoscop 29 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, minunată zi, sunt inspirate, pot face multe lucruri. Unele se ocupă doar de hobby-urile lor, dar sunt foarte creative și inventează chestii, pe când altele se pot gândi și la o excursie, un loc în care nu au mai fost niciodată, dar acolo au multe lucruri de aflat și de descoperit.

Horoscop 29 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Balanțele, pe lângă casă, cu membrii familiei, atmosfera este minunată fie că fac ordine și toată lumea participă, fie că dau o mare petrecere.

Horoscop 29 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, ziua aduce drumuri și vorbe. Poate că nu călătoresc, dar stau numai cu telefonul la ureche și află lucruri noi. Își schimbă gândurile, își schimbă optica, află informații care le deschid un orizont nou.

Horoscop 29 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, grijă pentru sănătate, se ocupă bine de ea pentru că smnalele sunt bune și poate dau rezultate tratamentele. Pot face o schimbare mare de stil sau de alimentație astăzi. 

Horoscop 29 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, sunt într-o mare formă, mai ales dacă au persoana potrivită. Iubesc și e foarte bine să își mărturisească sentimentele, pot face niște lucruri extravagante astăzi, dar care prind bine.

Horoscop 29 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Vărsătorii simt nevoia să fie mai tihniți, poate pentru că nu sunt într-o formă energetică foarte bună, pentru că simt nevoia pur și simlu să își încare bateriile, mai ales departe de casă.

Horoscop 29 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Pești, minunată zi, mai ales pentru relații sociale sau de prietenie care se pot activa astăzi. Întâlnirile sunt frumoase, vorbele sunt bune și află lucruri noi sau oamenii le apreciază ideile.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close