Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 29 MAI. Șanse uriașe de reușită pentru nativii unei zodii! Să curgă banii!

HOROSCOP 29 MAI. Șanse uriașe de reușită pentru nativii unei zodii! Să curgă banii!

HOROSCOP 29 MAI. Șanse uriașe de reușită pentru nativii unei zodii! Să curgă banii!
Sursa foto: foto: Pixabay.com
29 Mai 2019   •   00:23

Horoscop 29 mai. Iată ce ne rezervă astrele pentru ziua de miercuri.

Horoscop 29 mai Berbec

Profunzimea gândirii voastre şi tendinţa de a merge la esenţă problemelor atrage admiraţia celor din jur. Creativitatea se află la cote înalte, dar de folos sunt azi pragmatismul şi meticulozitatea.

Horoscop 29 mai Taur

Tendinţa de a fi mult mai critici cu cei din jur, mai ales în ceea ce priveşte implicarea acestora în activităţile voastre, se accentuează exagerat. Sunteţi decis să nu renunţaţi la o călătorie profesională.

Horoscop 29 mai Gemeni

Astăzi sunteţi mai meticuloşi, mai pretenţioşi şi mult mai critici. Toate afacerile demarate împreună cu prietenii, cărora le apreciaţi diplomaţia şi ideile, au mult mai mari şanse de reuşită. O zi excelentă.

Horoscop 29 mai Rac

Apar mult mai multe prietenii şi o disponibilitate bună de a vă înţelege partenerii de afaceri. Aveţi o mare influenţă asupra colegilor, pe care îi manevraţi fără jenă, doar pentru beneficiile proprii.

Horoscop 29 mai Leu

Este posibilă o mai bună afirmare socială, dar şi situaţii care implică unele decepţii financiare. Astrele vă avertizează că pot apărea certuri şi o rupere totală de relaţii cu cei care nu vă acceptă.

Horoscop 29 mai Fecioară

Din dorinţa de a le arată tuturor cât de capabil sunteţi, faceţi eforturi profesionale imense. Este adevărat că dispuneţi de o energie vitală ieşită din comun şi de capacitate de convingere. Fiți precaut!

Continuarea, pe Jurnalul.ro.

×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close