Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 29 noiembrie - 5 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii obțin ce și-au propus, Fecioarele câștigă bani

Horoscop 29 noiembrie - 5 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii obțin ce și-au propus, Fecioarele câștigă bani

Horoscop 29 noiembrie - 5 decembrie 2021. O săptămână frumoasă, cu o conjucție Mercur - Soare în Săgetător care ne face deștepți, deschiși către informații și găsim soluții pentru viitor. Luna Nouă în Săgetător care se formează sâmbătă ne dă un imbold - pentru unii de a-și schimba viața sau de a găsi noi căi de rezolvare mult mai creative sau inteligente.

Horoscop 29 noiembrie - 5 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii obțin ce și-au propus, Fecioarele câștigă bani
Sursa foto: Antena 3
de Gabriel Dano    |    28 Noi 2021   •   09:06

Camelia Pătrăşcanu a prezentat, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 29 noiembrie - 5 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Săptămâna începe foarte frumos și sunt interesați de cum îi văd ceilalți, mai ales luni, marți și în prima parte a zilei de miercuri. Apoi devin preocupați de bani și câștig sub diverse forme. Au mare putere de convingere. în special joi și vineri și pot obține ceea ce își propun. Călătorii în weekend.

Horoscop 29 noiembrie - 5 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Muncesc mult la început de săptămână, colaborează foarte bine, așa că luni și marți sunt zilele co-interesării și au tot felul de profituri și financiare și materiale sau de altă natură. Pentru mijlocul săptămânii e important să nu zgândăre pe cineva. Joi și vineri pot apărea dispute cu oamenii apropiați. Interese comune în weekend cu partenerul de viață.

Horoscop 29 noiembrie - 5 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Foarte creativi și ingenioși, le vin tot felul de idei și asamblează informațiile într-un fel pe care alții nu îl fac astfel încât își dau seama care este culoarul către care se îndreaptă lucrurile. Început de săptămână foarte frumos și din punct de vedere sentimental, pot obține de la omul iubit gesturi foarte frumoase. Multă muncă, însă, miercuri și joi și e bine chiar să se străduiască să-și rezolve lucrurile. În weekend, alături de partener, este posibil un voiaj romantic.

Horoscop 29 noiembrie - 5 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Preocupați de starea lor de bine și de siguranța lor. Rezolvă multe lucruri (și) în interesul lor. Pentru miercuri după-amiază, joi și vineri, sunt foarte inspirați și foarte îndrăzneți. Au curajul opiniei, dar și viziuni foarte îndrăznețe în legătură cu diverse lucruri care trebuie rezolvate. Își pot pregăti o excursie care se face în săptămânile următoare. La final de săptămână, servicii, muncă, eforturi pentru alții.

Horoscop 29 noiembrie - 5 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Luni și marți, zile foarte bune pentru tot ce înseamnă întâlniri, dezbateri. Pot fi ședințe sau se pot ocupa de aspecte regulamentare. Mintea le este clară și își dau seama de adevăruri, cântăresc foarte clar. Chiar și la locul de muncă, dacă cineva nu și-a făcut treaba, surprind și corectează. Pentru mijlocul săptămânii, discuții în familie. În weekend, distracție.

Horoscop 29 noiembrie - 5 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Interes financiar foarte puternic luni și marți. Bani câștigați din colaborare și datorită unei șanse profesionale care poate apărea în primele două zile ale săptămânii. Câștigă bani, dar îi și cheltuiesc repede. Miercuri și joi trebuie să-și cântărească bine cuvintele deoarece au spirit critic. În weekend, pe lângă casă.

Horoscop 29 noiembrie - 5 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Luni și marți sunt intuitive și inspirate. Știu ce să spună și cum să spună, sunt atente la gesturi. Unele Balanțe sunt mai preocupate de estetică și se înfrumusețează sau pot să-și facă o schimbare de look. Bani, miercuri și joi. care sunt munciți, vin cu efort. Beneficiază de niște oportunități ca să facă acești bani, deci atenție la conjucturi pe care le pot specula în propriul folos. Pentru weekend, călătorii și multe discuții, dar toate sunt inspiratoare.

Horoscop 29 noiembrie - 5 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Luni și marți, zile mai delicate, fie pentru că sunt mai discreți, se ocupă de alții, stau pe margine, preferă să observe, să folosească mai mult intuiția. Miercuri și joi sunt zile de acțiune foarte curajoase și foarte bine punctate. În weekend fac bani, fie pentru că muncesc, fie pentru că știu să speculeze niște ocazii.

Horoscop 29 noiembrie - 5 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Primesc ajutor, luni și marți, și le prinde foarte bine, fie că este vorba de un sfat, fie de niște servicii care li se fac. Atenție la sănătate, însă, miercuri după-amiază, joi și chiar începutul zilei de vineri, mai ales dacă exagerează cu ceva. Primesc semnale din partea corpului că trebuie să fie mai atenți și chiar să renunțe la ceva ce le place, dar nu mai e bun, chiar a devenit toxic. Pentru weekend se anunță zile frumoase, se simt în formă și pot să facă tot ce și-au propus.

Horoscop 29 noiembrie - 5 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Foarte bune zilele de luni și marți, întâlniri valoroase sau se află într-un context unde strălucesc și sunt apreciați pentru lucrurile pe care le fac. Au rezultate, luni și marți, chiar financiare, de pe urma muncii lor și a discursurilor lor pe care le țin în urma ideilor pe care le au. Tensiunile pot fi un pic mai accentuare, miercuri și joi, dar cu prietenii sunt disensiunile. Nu cad la pace în legătură cu interese comune. Pentru weekend, discreție, liniște.

Horoscop 29 noiembrie - 5 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Lucruri juridice care se rezolvă luni și marți. Veștile sunt foarte bune. Își dau seama de niște circumstanțe și care sunt consecințele unor acțiuni sau situații pe care le traversează. Au mintea foarte clară, foarte limpede, gândesc etic și separă foarte ușor adevărul de minciună. Joi și vineri se poartă cu autoritarism, nu se lasă înduplecați și își mențin direcția lor. Muncesc cu sârg și pot câștiga bani, mai ales joi și vineri. În weekend află noutăți foarte interesante.

Horoscop 29 noiembrie - 5 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Colaborare foarte bună, luni și marți, cu o persoană de încredere. Pot primi complimente - aspecte romantice pentru unii sau parteneriate și colaborări foarte fructuoase. Joi și vineri își pot pregăti niște drumuri, pot primi informația de la persoane aflate la distanță. Vizează banii, munca sau interesele și rezolvarea lor. E bine să pună aceste întrebări în legături cu niște investiții, de exemplu. În weekend se ocupă în continuare de treburile lor, au responsabilități și le onorează cu plăcere și sunt foarte lăudați pentru capacitățile pe care le demonstrează în activitățile pe care le fac.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close