Antena 3 Horoscop HOROSCOP 29 OCTOMBRIE. Fecioarele sunt în centrul atenție, Balanțele culeg roadele unei colaborări

HOROSCOP 29 OCTOMBRIE. Fecioarele sunt în centrul atenție, Balanțele culeg roadele unei colaborări

28 Oct 2019   •   21:52
HOROSCOP 29 OCTOMBRIE. Fecioarele sunt în centrul atenție, Balanțele culeg roadele unei colaborări
Sursa foto: Foto: Pixabay.com

Horoscop 29 octombrie. Iată ce ne rezervă astrele pentru ziua de marți.

Horoscop 29 octombrie Berbec

Încerci să planifici fiecare moment al zilei, iar când lucrurile iau o întorsătură neaşteptată tinzi să te stresezi mai mult decât este cazul. Încearcă să trăieşti clipa şi să te bucuri de fiecare moment.

Horoscop 29 octombrie Taur

Pe măsură ce ziua înaintează, încep să apară unele schimbări în relaţia cu o persoană specială din viaţa ta. Lucrurile evoluează în bine şi vezi că partenerul a fost atent la nevoile şi dorinţele tale.

Horoscop 29 octombrie Gemeni

Dacă nu ai reuşit încă să-ţi găsești timp pentru a te relaxa, asigură-te că azi o faci. Tot stresul acumulat în ultima vreme nu este cea mai frumoasă achiziţie, iar lucrurile nu vor merge aşa cum îţi doreşti.

Horoscop 29 octombrie Rac

Schimbările fizice pe care ţi le doreşti par că nu se mai produc, însă trebuie să ai răbdare, lucurile nu se schimbă peste noapte. Depune eforturi în direcţia aceasta şi nu îţi pierde ambiţia caracteristică.

Horoscop 29 octombrie Leu

Nu mai pui atât de mult accent pe aparenţe. Vrei să cunoşti oamenii cu care intri în contact, fără să pui etichete şi fără niciun fel de prejudecată. Întâlneşti oameni interesanţi, pozitivi şi energici.

Horoscop 29 octombrie Fecioară

Eşti dispus să faci tot ceea ce este nevoie pentru a obţine ceea ce îţi doreşti. Renunţi la timiditate şi eşti din ce în ce mai vocal în legătură cu propriile opinii şi idei. Eşti în centrul atenţiei.

Continuarea, pe Jurnalul.ro.

×
Parteneri
x close